Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Kia entistä vankemmin urheilun tukena – mukaan Suomen alppihiihtomaajoukkueen matkaan

Kiasta tulee yksi Suomen alppihiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppaneista ja virallinen autopartneri.

Kia ja Ski Sport Finland ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Kiasta tulee yksi alppihiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppaneista ja virallinen autopartneri. Merkki on muutenkin vahvasti läsnä urheilussa, sillä brändilähettiläänä toimii tennispelaaja Rafael Nadal. Kia on myös jal­ka­pal­lon MM-ki­so­jen ja UEFA Eurooppa -liigan yhteistyökumppani.

– Urheilullisuus on osa Kian dna:ta, joka näkyy laajassa mallistossamme. On hienoa päästä rakentamaan menestystä ja uusia tarinoita tulevaisuuden alppihiihtojoukkueen kanssa, sanoo toimitusjohtaja Miska Tammelin Kiaa maahantuovasta Bergé Auto Nordics Oy:stä.

Kia on tehnyt nopeaa nousua maamme suosituimpien henkilöautomerkkien joukkoon. Korealaismerkki on tällä hetkellä Suomen kuudenneksi rekisteröidyin henkilöautomerkki ja ainoa myyntiään kasvattanut kymmenen myydyimmän automerkin joukossa.

– Kia on vahvasti sitoutunut urheiluun ja on hienoa nähdä, että alppilajeilla on vetovoimaa erittäin kilpaillussa urheilun kumppanimarkkinassa. Yhteistyö mahdollistaa alppihiihdon uuden sukupolven ja nuorten urheilijoiden esiinmarssin, josta olemme saaneet jo viitteitä. Saamme Kiasta dynaamisen kumppanin vahvistamaan tiimiämme, iloitsee Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Iiro Kaukoniemi.

Urheilun ystäville kerrottakoon, että alppihiihdon maailmancup alkaa Itävallan Söldenistä 26.-27. lokakuuta. Suomen maajoukkueessa laskevat muun muassa Nella Korpio, Riikka Honkanen, Samu Torsti ja para-alppihiihtäjä Santeri Kiiveri.

Kuvat: Maahantuoja

Lue myös:
Maastohenkinen Kia XCeed sai hinnat – trendikkyydestä saa maksaa noin 4 000 euroa
Talvirengaspakko ei poistu ihan vielä – kertaa kaikki tarvittava rengasrumbaan

Seuraa Teknavia myös sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.

Teknavin 18. tuotantokauden uudet jaksot sunnuntaisin klo 22.35 MTV3-kanavalla.