Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Juha Perälän erikoinen suhde autoihin: vaihtaa menopeliä kuin paitaa

Radioääni, juontaja, intohimoinen penkkiurheilija ja vähän automieskin. Teknavin juontaja Joanna Kuvaja hyppäsi Juha Perälän kyytiin ja tenttasi Aamulypsyn suosittua juontajaa autoista ja autoilusta. Perälän autotarinoita on luvassa Teknavin tv-ohjelmassa keskiviikkona klo 22.45 MTV3-kanavalla.

Tarinaa autoista riitti, sillä Perälän suhde autoihin on varsin omalaatuinen. Hän kun on omien sanojensa mukaan omistanut vain yhden auton.

– Yhteen autoon mulla oli varaa. Se oli 500 euroa maksanut Toyota Carina II DX, Perälä muistelee nauraen vanhaa menopeliään.

Teknavin kuvauksiin Perälä saapui hulppealla noin sata tuhatta euroa maksavalla Mersulla. Auto ei ollut Perälän oma – kuten ei muutkaan hänen ajossaan oleva autot.

– Tämä on nyt mun tämänhetkinen ajopeli, ehkä vähän liian prameakin mulle, Perälä kommentoi Mercedes-Benz CLS Shooting Brakea.

Perälä kertoo, että hänellä voi vuoden aikana olla ajossa kuudesta kahdeksaan eri autoa.

– Meillä kun on (Radio Suomipopin Aamulypsyssä) paljon eri kampanjoita, niin ne monesti haluaa, että juontajat ajaa niillä autoilla.

Teknavin jaksossa Perälä kertoo myös muun muassa Ralleissa-nimisestä biisistä, jota hän oli mukana tekemässä. Mersun kaiuttimista raikuva kertosäe "Pumppaan niinkuin Markku Alén" saa Teknavin juontajankin villiintymään.