Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Audin uusin pienokainen sai hinnat

Audi esitteli keväällä uusimman jäsenen Q-mallistoonsa. Kyseessä on kompakti SUV, joka tunnetaan nimellä Q2. Ulkomittojensa puolesta auto on hyvin kompakti, mutta siitä huolimatta se tarjoaa useimpien tarpeisiin riittävät tilat. Lue kattavat esittelyt autosta alla olevista linkeistä.

Audi Q2 tulee Suomeen loppuvuodesta, mutta maahantuoja on jo julkaissut auton hinnat. Lanseerausvaiheessa malliston hinnat alkavat dieseleiden osalta 85 kW (116 hv) tehoisen 1,6-litraisen TDI-mallin 31 302 eurosta. Bensamalliston hinnat alkavat 110 kW (150 hv) tehoisen 1,4-litraisen TFSI-mallin osalta 32 935 eurosta. Alkuvaiheen ainoa nelivetoinen malli on 2,0-litrainen ja 140 kW (190 hv) tuottava dieselversio. Lanseerausvaiheessa kaikki autot ovat Business-varusteltuja. Tähän varusteluun kuuluu vakiona muun muassa LED-ajovalot, vakionopeudensäädin, pysäköintitutka ja MMI radio plus.

Möyhemmin mallisto laajenee molempien käyttövoimien osalta. Bensapuolelle on tulossa kaksilitrainen ja 140 kW (190 hv) tuottava mooottori ja dieselmallisto laajenee 110 kW (150 hv) tehoisella versiolla. Hinnat alkaen -malliksi tulee mielenkiintoinen 1,0-litrainen ja kolmisylinterinen bensamoottori, jonka hinta tulee olemaan alle 30 000 euroa.

Kuva: Vesa Eskola

Lue myös:
Koeajo: Kutistamalla kasvanut pikku-Q
Metroseksuaali vai macho? Näin vastaavat Audin uuden pikkumaasturin suunnittelijat​​​​​​​
Mitä tekevät BMW ja Mercedes? Audi avasi pikkumaasturikisan Q2:lla