Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Seat tuo sporttisuutta katumaasturiin – tässä on Ateca FR

Sporttisuus myy, oli kyseessä sitten pikkuauto tai katumaasturi. Nyt Seat tarjoaa vauhdinnälkäisille urheilullista maustetta katumaasturi Atecaan.

Seatin mallistossa kirjainyhdistelmä FR viittaa sporttiseen varusteluun. Tämä on ollut hyvin suosittu etenkin Leonin mallistossa. Nyt FR-varustelu tulee tarjolla myös Atecaan, ja se tuo mukanaan perinteisiä urheilullisuuteen viittaavia mausteita. Puskurit ovat vakiomallia aggressiivisemmat ja vanteet jo vakiona 18-tuumaiset. Tarjolla on toki myös suuremmat 19-tuumaiset. Yksityiskohdissa on käytetty kromin lisäksi paljon mustaa listaa, ja niin edestä sivulta kuin takaakin löytyy hopeita yksityiskohtia. Takaosan ilme viimeistellään kaksoispakoputkilla. Sisätiloissa sporttisuutta tarjoillaan muun muassa alcantaralla verhoilluilla sporttipenkeillä, urheilullisella ohjauspyörällä sekä alumiinisilla poljinpinnoilla.

Ulkoisten ja sisäisten muutosten lisäksi urheilullisuutta korostetaan sporttisemmaksi säädetyllä alustalla.

Monien muiden valmistajien tapaan Seat panostaa kovasti jatkuvasti kasvavaan SUV-mallien markkinaan. Ateca on valmistajansa ensimmäinen katumaasturi, joka saa kuluvan vuoden loppupuolella seuraa pienemmästä Aronasta. Seatin katumaasturimallisto kasvaa entisestään ensi vuoden puolella isommalla SUV:lla, joka tulee tarjolle sekä 5- että 7-paikkaisena.

Kuvat: Valmistaja