Testissä perhe-Porschen hybridiversio – ”Lähtee kuin nappi paidasta”

Teknavin 15. tv-kauden viidennessä jaksossa (ensiesitys ma 23.4. klo 22.35 MTV3) Risto Virtasen testissä nähdään mielenkiintoinen yhdistelmä perhe-, urheilu- ja hybridiautoa.

Valitse kaikki tarvitsemasi autoilun palvelut edulliseen kuukausihintaan.

Klikkaa All In One >>>

Porsche Panameran mallisto sai täydennystä kauan odotetun farmarin muodossa. Virallisesti auto kulkee nimellä Sport Turismo ja tyyli muistuttaa enemmän linjakasta shooting brakea kuin perinteistä tilat edellä suunniteltua farmaria. Porschen mallistossa kyse on kuitenkin monikäyttöisestä perheautosta.

Korimallien monipuolistumisen lisäksi Porsche tarjoaa nykypäivän trendien mukaisesti pellin alle hybridivoimaa. Erityisesti Suomessa hybridit ovat nousseet kalliimpien autojen myydyimmiksi versioiksi merkittävän veroedun vuoksi. Porschenkin tapauksessa on mahdollista säästää kymmeniä tuhansia euroja valitsemalla hybridin.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että perinteinen urheiluautovalmistaja olisi unohtanut ajamisesta ja suorituskyvystä nauttivia asiakkaita. Tämän toteaa myös Risto Virtanen testatessaan uutuutta haastavissa oloissa.

– Tästä lyödään lappu lattiaan, niin saman tien makee murina alkaa kuulua ja auto kyllä lähtee kuin nappi paidasta täysin vaivattomasti, toteaa Risto keskellä haastavia olosuhteita.

Kiihtyvyyden lisäksi myös ison auton ajettavuus saa kiitosta Virtasen testissä. Lue lisää viidennen jakson muista aiheista täältä.

Esimakua kauden viidennestä jaksosta

Lue lisää Porsche Panamerasta:
Koeajossa Porsche Panamera Sport Turismo – todellinen moniottelija

Teknavin uudet 15. tuotantokauden jaksot esitetään maanantaisin klo 22.35 MTV3-kanavalla. Jo esitetyt jaksot sekä lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.