Tänään tv:ssä: Markku Alén suuntaa umpihankeen uudella Toyota Land Cruiserilla: “On tää mieletön laite”

Teknavin 15. tv-kauden viidennessä jaksossa (ma 23.4. klo 22.35 MTV3) koeajetaan uudistunut Ford EcoSport, testataan Porsche Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo ja selvitetään uuden Toyota Land Cruiserin etenimiskyky.

Valitse kaikki tarvitsemasi autoilun palvelut edulliseen kuukausihintaan.

Klikkaa All In One >>>

Teknavin vauhtikaksikolla on ollut jo pitkään kova kaipuu radalle, mutta runsasluminen kevät on jarruttanut menoa. Illan jaksossa Markku Alénin vauhtikäsittelyssä on menopeli, jolla ratahommat onnistuvat kovemmassakin kelissä. Rallilendan erikoiskäsittelyssä on tällä kertaa uusi Toyota Land Cruiser.

– Niin paljon on lunta, että tulee jo nokan kautta yli. On tää mieletön laite maastossa, Alén yllättyy möyriessään umpihangessa keskellä metsää.

Hybriditekniikka on yleistynyt viime vuosina vauhdilla etenkin korkeamman hintaluokan autoissa. Jaksossa testataan uutuus, jossa yhdistyvät urheilu-, farmari - ja hybriauto. Risto Virtasen käsissä on Porsche Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo.

Koejossa nähdään Fordin uudistunut EcoSport, joka tarjoaa sporttisuutta henkivän vaihtoehdon pienten katumaasturien luokassa.

Esimakua illan ohjelmasta

Teknavin 15. tuotantokauden viides jakso esitetään ma 23.4. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat ke 25.4. klo 14.00, la 28.4. klo 14.15 ja ma 30.4. klo 13.30 MTV3. Lisää ohjelman aiheista ja kauden aiemmat jaksot löydät osoitteesta www.teknavi.fi.