Polestar luottavaisena talvitesteissä: ”Tämä on ajajan auto”

Volvon virityspajasta omaksi merkiksi kasvaneen Polestarin esikoisen tulo markkinoille lähenee.

Valitse kaikki tarvitsemasi autoilun palvelut edulliseen kuukausihintaan.

Klikkaa All In One >>>

Polestar 1 nähtiin aikaisemmin keväällä Geneven autonäyttelyssä. Linjakas kaksiovinen ihastuttu muotoilullaan ja herätti paljon odotuksia voimalinjan tietojen perusteella. Iso coupé tarjoaa ahdetun bensamoottorin ja kahden taka-akselilla sijaitsevan sähkömoottorin toimesta kuljettajalle 600 hevosvoimaa ja 1 000 newtonmetriä vääntöä.

Ennen uuden auton tuomista markkinoille vaaditaan myös pelkän kauniin kuoren lisäksi paljon työtä auton ominaisuuksien eteen. Kuivan ja kuuman kelin testien lisäksi autoa on tärkeä testata kylmissä ja liukkaissa olosuhteissa. Polestar julkaisikin nyt juuri ennen Bekingin autonäyttelyä kuvia esikoisensa, Polestar 1:n talvitesteistä Napapiirin pohjoispuolelta.

– Olemme erittäin luottavaisia sen suhteen, kuinka tämä parantaa Polestar 1:n kaarreominaisuuksia ja tarkkuutta. Tämä on ajajan auto, toteaa Polestarin toimitusjohtaja Thomas Ingenlath.

Polestar on hionut myös liukkaissa oloissa kriittiseen rooliin nousevan voimanjakojärjestelmän toimintaa. Taka-akselilta löytyvien sähkömoottorien tarjoama välitön vääntö vaatii tarkkaa annostelua ennakoitavan ajettavuuden luomiseksi.

Odotukset ensimmäistä Polestarin omaa autoa kohtaan ovat luonnollisesti korkealla. Polestar 1 on ennakkotilattavissa myös Suomessa

Polestar 1 nähtiin ensimmäisen kerran Geneven autonäyttelyssä.

Lue lisää Polestar 1:stä:
Genevessä nähtiin ensimmäinen Polestarin oma auto – tehohybridi tulossa myös Suomeen

Teknavin uudet 15. tuotantokauden jaksot esitetään maanantaisin klo 22.35 MTV3-kanavalla. Jo esitetyt jaksot sekä lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.