Oman autonsa vuokraa eteenpäin pienellä vaivalla GoMoressa

Erilaiset palvelut mahdollistavat oman auton eteenpäin vuokraamisen. Oman auton hankinnassa vuokraaminen on yksi rahoittaja.

Ennenkuin Pauliina Ahtela edes hankki omaa autoaan, hän tutustui erilaisiin vuokrauspalveluihin. Toiveena oli sähköauto, mutta niiden hinnat hirvittivät. Pauliina ajatteli, että auton ajoittainen vuokraaminen eteenpäin helpottaisi lainan lyhennyksissä ja muissa kuluissa. Lopulta hän valitsi GoMoren. GoMore on autojen vuokrauspalvelu jossa autonomistajat voivat laittaa omia tai yritystensä autoja vuokralle silloin, kun eivät itse niitä tarvitse.

-Vuokrailmoituksen teko sujui aika nopeasti. Siinä piti vain ottaa selvää kaikista herkuista, mitä autossani on. Katsoin hieman mallia, mitä muut ovat ilmoituksiinsa laittaneet, Pauliina kertoo.

GoMoressa vuokraaja voi itse valita mitä vuokraa pyytää autostaan. Käytettävissä on myös Smart pricing -toiminto, joka hinnoittelee automaattisesti kysynnän perusteella. Auton omistaja voi valita kenelle autonsa antaa vuokralle ja muilta käyttäjiltä saaduillla palautteilla on suuri merkitys. Palaute annetaan sekä auton omistajasta, että vuokraajasta.

-Omistajan näkökulmasta on hyvä muistaa, että jokainen GoMore on kattavasti vakuutettu. Sen lisäksi teemme jokaiselle vuokralaiselle turvallisuustarkastuksen, mukaan lukien pankkitunnistuksen ja luottotietojen tarkastuksen, ennen kuin he pääsevät tekemään ensimmäistä vuokraustaan, Boris Perkiö GoMoresta kertoo.

Puolet auton kuluista vuokratuloilla

GoMore asensi Pauliinan autoon avaimettoman varaussysteemin. Applikaation avulla auton varaaja saa ajoneuvon käyttöönsä, kun hän on kuvannut sen. Vuokrasopimus ja vakuutus astuvat voimaan samalla hetkellä.

GoMore-sovellus tarjoaa ajoneuvon omistajalle lisäksi tiedot akun varaustasosta, ajetuista kilometreistä sekä ajoneuvon sijainnin, jolloin sen löytäminen on helppoa, kun hakemisen aika koittaa.

-Vuokraustoiminnalla olen saanut katettua noin puolet auton kuluista. Tämä on ollut todella hyvä kokemus. Ehdottomasti suosittelen. Saa lisätuloja ja aika pienellä vaivalla, Pauliina ynnää etuja.

GoMorella tällä hetkellä suomessa yli 40 000 käyttäjää ja autoja vuokrattava palvelussa 1300. Oman auton vuokralle antaminen on täysin ilmaista. Vuokratuloista omistaja saa 75 %. Tarkemmin GoMoren palvelumaksuista voi lukea täältä. Suomessa tarjonta on pääosin on kaupunkialueilla, mutta palvelu on auki maanlaajuisesti. Perkiö uskoo palvelun auttavan tulevaisuudessa.

-Jos jokaiseen yliopistokaupunkiin Suomessa saataisiin jokaiseen kortteliin muutama jaettu auto, tällä voitaisiin jopa puolittaa autojen määrä kaupungeissa. Tämä on meille sellainen pidemmän aikavälin tavoite, Perkiö visioi.

Lue myös
REDGO avustaa vuosittain yli 100.000 tien päällä
Uusi sovellus lataa sähköauton, kun sähkö on halvinta

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät FacebookistaInstagramista ja YouTubesta.