Ammattiautoilija Ville Galle ja JVG:n keikkamersu: “Hybridit on uusien räppäreiden juttu”

Teknavin uuden tv-kauden toisessa jaksossa (ma 2.4. klo 22.30 MTV3) selvitetään, minkälainen automies on Ville Galle ja miksi hänellä on Mercedeksen logo tatuoituna rintaan.

Usein räppärit mielletään suurten ja voimakkaiden autojen rattiin. Ääntä pitää lähteä myös keikkamatkoilla polttoainetta säästelemättä. Mielikuva on kuitenkin jo mennyttä elämää. Nykyräppäri voi ajaa myös hybridillä.

– Tää on se uus juttu. Pitää ajatella luontoa ja tulevaisuutta ja miten hommat etenee. Jos on mahdollisuus ajaa hybridillä, niin ilman muuta. Ei ole mitään pakkoa olla isot moottorit ja hirvee pörinä. Se on vanhan liiton ajattelutapa, Ville Galle kertoo Teknavin toimittajalle Mia Pelttarille.

Ääntä JVG:n autosta kuitenkin lähtee. Auto on hyvä paikka kuunnella musiikkia, ja usein sitä kuunnellaan nupit kaakossa.

– Turvallisuuden lisäksi saundi pitää olla autossa kunnossa. Musiikkia kuunnellaan paljon laidasta laitaan ja usein niin, että auto tärisee.

Bändin jäsenillä on vakiintuneet paikat autossa, ja Ville Galle hoitaa keikkamatkoilla DJ:n tehtäviä apukuskin penkillä. Ajaminen vapaa-ajalla kuitenkin sujuu ammattilaisen elkein.

– Mä oon ammattilainen. Mul on taksikortti, ja ajoin taksia armeijan jälkeen. En mä viihtynyt siinä kauaa. Mä oon aika sosiaalinen, ja taksihommissa jouduin yksin kyykkiin tolpalla, kun ei ne vanhat gamlat gubbet heitä sitä jerryy tällasille junnuille.

Teknavin testikuskin Risto Virtasen käsittelyssä on uudistunut Ford Fiesta, ja jaksossa koetaan myös todellista rallinostalgiaa, kun Markku Alén törmää Lapissa entisen tallikaverinsa 15 vuoden tauon jälkeen.

Tässä tunnelmia Ville Gallen vierailusta.

Ville Galle vierailee Teknavin uuden tv-kauden toisessa jaksossa, joka esitetään maanantaina 2.4. klo 22.30 MTV-kanavalla. Uusinnat ke 4.4. klo 14.00 ja ma 9.4. klo 13.30. Ohjelma löytyy ensiesityksen jälkeen myös Teknavin verkkosivuilta tv-ohjelma -osiosta.