Koeajossa BMW Cruise M Bike – autoteollisuuden erityisosaaminen tekee pyörästä erityisen

Varusteilla on väliä. Siksi tyylikäs polkupyörä on paras kimmoke panostaa lajiin. BMW Cruise M Bike on yksi pätevimmistä myös kääntämään päitä sekä herättämään ihastusta ja kysymyksiä.

Tykkäsimme

Muotoilusta

Ajettavuudesta

Voimalinjasta

Maasto-ominaisuuksista

Emme tykänneet

Herkkyydestä joutua varastetuksi

Hinta 1 200 €

Erilaiset katumaasturimaiset autot ovat sytyttäneet monen suomalaisen viime vuosina. Autonhankintapäätöksiin järkiperusteitä tuova automalli loistaa kyvykkyydellä selviytyä vaihtelevissa olosuhteissa, jolloin mielikuva autosta on sisukkaampi. Katumaasturit tuovat myös sopivasti uudenlaista muotoilua ja käyttömukavuutta. Samaa katumaasturiaatetta edustaa urheilullinen maastopyörä BMW Cruise M Bike.

BMW on rakentanut korkealaatuisia polkupyöriä jo yli 60 vuoden ajan. Muotoilun vaikuttajana koko matkan on toiminut 1920-luvulta lähtien valmistetut moottoripyörät. Erityistä uranuurtajuutta BMW:n insinöörit tekivät hyödyntämällä moottoripyörän haarukan muotoilua polkupyörässä. Vielä tänäkin päivänä yhteneväisiä muotoiluvaikutteita korostetaan, kun esimerkiksi pyörän rungon muotoilussa toistuu moottoripyörän tankin ääriviivat.

Tyylikkään auton omakseen mieltävä valitsee myös jalkautuessaan tyylikkään kulkupelin. Hiilineutraali polkupyörä on paitsi supertrendikäs, ympäristöystävällinen, myös ajajalleen terveellinen vaihtoehto niin fyysisesti kuin henkisestikin. Autoteollisuuden ikonin taidonnäyte antaa palan brändin luonnetta huipputasoisessa laadussa ja jalosukuisessa muotoilussa.

MIKÄ BMW:n urheilullinen maastopyörä.

KENELLE Pyöräilyyn asennetta ja autoteollisuuden erityisosaamista arvostavalle.

AJETTAVUUS Jämäkkä ja urheilullinen pyörä on suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Se on tarpeeksi ketterä ja vauhdikas asfaltilla ajoon, muttei sitä hidasta myöskään oikopolkujen ja maasto-osuuksien ylitykset. Maasto-ominaisuuksien käyttö vaatii toki käyttäjältä kuntoa, mutta kokonaisuus palkitsee helppoutena ja monipuolisuutena. Jämäkän rungon tarjoama tarkka ja tunnokas ohjaus soveltuu loistavasti sekä ahtaisiin paikkoihin että matka-ajoon.

SUORITUSKYKY BMW Cruise M Biken ahkera käyttö parantaa fysiikkaa ja siten myös suorituskykyä. Nopeasti ja huomaamattomasti suoritetut vaihteenvaihdot ja lineaarinen voimananto tekevät ajamisesta paitsi sujuvaa, myös yllätyksetöntä, jolloin hallinta on kuljettajakeskeisempää.

KOOT BMW Cruise M Bike on saatavilla kolmessa eri koossa: S (160–175 cm), M (175–185 cm), L (185 cm ja yli).

MALLISTO BMW Cruise Bike -mallistossa on M-sarjalaisen lisäksi parisataa euroa edullisempi malli, joka on saatavilla valkoisena tai sinisenä. Kaikki mallit ovat unisex-malleja.

BMW Cruise M Bike
Väri
: Mattamusta 
Materiaali: Alumiini AL6061-T6
Haarukka: SR Suntour XCR RL-R
Renkaat: Continental CruiseCONTACT ja turvajärjestelmä
Jarrut: hydrauliset Shimano-levyjarrut, 180 mm (edessä), 160 mm (takana)
Vaihteistojärjestelmä: 30-vaihteinen Deore / XT -vaihteisto
Vanteet: Rody Airline 4 Plus, 28 ", punainen
Satula: Selle Royal Seta S1 musta / punainen
Kahvat: Velo VLG-719 pyöreä kahva musta / punainen
Paino: 14,5 kg

Kuvat: Mia Pelttari

Teknavin 15. tuotantokauden jaksot sekä lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.