Kaikki Gemini-käyttäjät voivat nyt luoda kuvia Imagen 3 -tekoälymallilla

Kaikki tilaajat voivat nyt tuottaa kuvia Gemini-tekoälypalvelun kautta. Imagen 3 -kuvamalli on julkaistu laajasti.

Google on tuonut Imagen 3 -kuvamallin kaikkien maksavien Gemini-käyttäjien saataville. Kaikki kuukausitilauksen tehneet voi siis nyt luoda ”teräviä, luonnollisia ja aidon näköisiä” kuvia ”useissa eri tyyleissä perinteisistä öljyvärimaalauksista digitaaliseen nykytaiteeseen”, Google kuvailee.

Käyttäjät voivat yksinkertaisesti kuvailla tekstillä, millaisen kuvan haluavat. Mitä tarkemmin toiveistaan kertoo, sitä paremmin Image 3:n luomukset vastaavat pyyntöä, kuten muillakin kuvamalleilla.

Imagen 3 luo kuvia käyttäjien tekstikehotteiden perusteella.

Kaikkiin Imagen 3:n tuottamiin kuviin lisätään SynthID-merkintä ja -taustatieto, jotta kuva olisi helpompi erottaa tekoälyn luomukseksi.

Ilmaiskäyttäjille Imagen 3:a ei toistaiseksi ole tuotu, mutta maksavat asiakkaat voivat nyt hyödyntää sitä haluamillaan tavoilla. Kuvamalli kuuluu seuraaviin Gemini-tilauksiin: Gemini Advanced, Gemini Business ja Gemini Enterprise, mutta ensi alkuun sitä voi käyttää vain englannin kielellä.

Ennen pitkää Imagen 3:n kielitukea laajennettaneen kattamaan muitakin kieliä, vaikka Google ei vielä asiaa vahvistanutkaan. Ilmaiskäyttäjille Gemini ei kuvia luo, mutta maksavat asiakkaat voivat nyt käyttää Image 3:a vapaasti sekä tekoälypalvelun verkkoversiolla että mobiilisovelluksella.