Bose julkisti parinsadan euron täyslangattomat QuietComfort Earbuds -kuulokkeet

Bose on täydentänyt kuulokevalikoimaansa uusilla toisen sukupolven QuietComfort Earbuds -nappikuulokkeilla. Mukana on aktiivinen melunvaimennus.

QuietComfort Earbuds on Bosen viimeisin vaihtoehto täyslangattomiksi nappikuulokkeiksi. Vuonna 2020 julkaistun edeltäjänsä kanssa nimen jakava kuulokemalli on monin tavoin päivttynyt sekä ulkoisesti että teknisesti tukien muun muassa aiempaa tehokkaampaa melunvaimennusta yhteensä kuuden mikrofonin ansiosta.

Kuulokkeet ovat saaneet uuden tyylin.

Kuulokkeiden aktiivinen melunvaimennus (ANC) mukautuu ympäristön äänimaailmaan tarjoten erilaisia käyttötiloja. Musiikintoistoa voi hallinnoida äänikomennoin, minkä ohella QuietComfort Earbuds toimii etälaukaisimena omakuvia varten.

Äänentoiston hallinnointi on Bosen mukaan helppoa Bose QC Earbuds -sovelluksella, ja käyttöajaksi yhtiö mainitsee 8,5 tuntia. Vain 20 minuuttia latauskotelossa tarkoittaa kolmea tuntia kuunteluaikaa.

Pikalataus tuo kolme tuntia kuunteluaikaa 20 minuutissa.

QuietComfort Earbudsin voi samanaikaisesti yhdistää useaan laitteeseen monipääteyhteyden avulla (Bluetooth 5.3). Kuulokkeet eivät kuitenkaan tue korkean äänenlaadun koodekkeja, kuten Snapdragon Soundia tai aptX Losslessia saman malliston Ultra-mallista poiketen.

Bosen päivitetyt, täyslangattomat QuietComfort Earbuds -nappikuulokkeet ovat nyt saatavilla Bosen verkkokaupasta 199,95 euron suositushintaan. Värivaihtoehtoja on kolme: musta, valkea ja lila.