Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknarin tv-ohjelmassa: Markku Alén, Ferrari ja Abu Dhabin F1-rata

Mitä tekee Markku Alén Ferrarilla Abu Dhabin F1-radalla? Se selviää MTV3-kanavalla keskiviikkona kello 22.35.

Rallilegenda Alén ja ihmepoika Marko Terva-aho kaahaavat superautolla Abu Dhabin F1-radalla. Vauhtikaksikko testaa Ferrari Californian ajo-ominaisuudet ja suorituskyvyn Yas Marinan radan haastavissa mutkissa ja pitkillä suorilla.

Kevät on petollista aikaa miesautoilijoille. Tätä mieltä on stand up -koomikko Sami Hedberg, jonka huomio karkaa liian helposti vaatetustaan keventäneisiin naisiin ja H&M:n bikinimainoksiin. Teknarin juontaja Hanna-Riikka Hosio puristaa kahdeksan autoa omistavalta Hedbergiltä vuoden peräänajotunnustuksen.

Teknarin elektroniikkaguru Henri Kuokka seikkailee verkkorikollisuuden maailmassa. Ohjelmassa selviää, miten helposti salasanat ja luottokorttitiedot voivat vuotaa rikollisten käsiin, jos ei tiedosta riskejä. Liian monet suhtautuvat aivan liian huolettomasti internetin pimeään puoleen.

Käsittelyssä ovat myös kovassa nosteessa olevat pienet katumaasturit. Suomen markkinaykkönen Nissan Qashqai saa jatkuvasti uusia haastajia.

Teknari esitetään MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 22.35, uusinnat MTV3 MAXilla torstaisin ja lauantaisin. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan myös Katsomossa.