Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknarin numero 15/2011 on ilmestynyt

Uusi Teknari on ilmestynyt. Numero 15/2011 on luettavissa osoitteessa teknavi.fi. Lehden iPad-versio on ladattavissa maksutta App Storessa.

Teknarin voi lukea myös Android-pohjaisilla tableteilla. Suomen ensimmäisen Android-lehden voi käydä lataamassa Android Marketista.

Lehdessä on tuhti paketti vuoden tärkeimmästä autotapahtumasta, Frankfurtin autonäyttelystä. Teknarin asiantunteva autotoimitus käy läpi messujen mielenkiintoisimmat tuotantoauto- ja konseptiautouutuudet. Paketissa esitellään videoin ja kuvin yli 50 autoa.

Frankfurtin lisäksi autopuolella on tarinaa Teknarin testiajaja Markku Alénin ja toimittaja Marko Terva-ahon reissusta legendaariselle Brabuksen virityspajalle. Koeajossa ovat M-sarjan Mersu, Toyota Yaris ja Kia Rio. Testissä Teknarin tiimin pääsi yllättämään Bemarin 1-sarjalainen.

Tablet-maailman kuuma peruna on Samsungin uusi 10-tuumainen Galaxy Tab. Teknarin kokeilussa laite osoittautui Applen iPadin selkeäksi ykköshaastajaksi.

Kannattaa tsekata myös muun muassa jutut Eurobike-tapahtumasta, maxiskoottereista ja veneiden Ikeaksi kutsutusta Varianta 44:sta.

Teknari