Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 8/2012: Nokian Renkaiden testikeskus, Volkkarin Up, kesän golf-trendit – ja paljon muuta

Uusi Teknari on ilmestynyt. Numero 8/2012 on luettavissa Teknarin nettisivuilla sekä ladattavissa iPadille App Storesta ja Android-tableteille Google Play -sovelluskaupasta.

Nyt on sekin nähty. Markku Alén pelkäsi auton ratissa. Teknarin tv-ohjelman kuvausreissu vei rallilegenda Alénin ja toimittaja Marko Terva-ahon Lapin lumille. Duo kävi tutustumassa Ivalossa Nokian Renkaiden huimaan testikeskukseen. Samalla reissulla Alén pääsi tykittämään jäällä sähköauto ERA:lla – ja meno oli todella hurjaa. Tämä juttu siis kannattaa lukea ja katsoa.

Lehden auto-osastolla haetaan tuntumaa myös muun muassa Opel Astra GTC:hen, Audi A6 Allroadiin ja Seat Ibizan farkkuperään. Kattavammassa testissä on Volkswagenin sympaattinen pikkuauto Up. Oman menopelinsä puolestaan esittelee legendaarinen uutisankkuri Arvi Lind.

Kannattaa perehtyä elektroniikkaguru Henri Kuokan mielenkiintoiseen tarinaan tietokoneen tietojen palautuksesta. Kuokka selvitti, onko mitään tehtävissä kun katastrofi iskee ja kovalevy sanoo poks. Tarinaa piisaa myös muun muassa kesän kuumimmista golf-trendeistä, lähes satavuotiaasta klassikkovene Piksborgista ja räiskintäpeli Max Paynen tuoreesta mobiiliversiosta.

Teknarin numero 8/2012 on luettavissa verkossa sekä iPadilla ja Android-tableteilla.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

Teknari