Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 21/2013 ilmestynyt – huippupuhelimet vertailussa, iPad Mini, Jolla ja paljon muuta

Teknari 21/2013 on ilmestynyt. Tuoreimmassa paketissamme laitetaan järjestyksessään markkinoiden parhaimmat älypuhelimet, testataan iPad Mini ja haetaan ensituntumaa Jollan ensimmäiseen puhelimeen. Lisäksi lehdessä perehdytään muun muassa sähköautoihin ja uudistuneeseen Peugeot 308:aan.

Huippupuhelimet vertailussa – voittaako Samsung taas? Teknarin edellisen älypuhelinvertailun voitti keväällä Samsung Galaxy S4. Miten käy nyt, kun aavistuksen päivitetty vertailuvoittaja saa vastaansa iPhone 5S:n, Nexus 5:n, Nokia Lumia 1020:n ja LG G2:n? Elektroniikkaguru Henri Kuokka antaa tuomionsa.

Applen iPad Mini – pieni ja pippurinen. Applen tabletia hankkivat ovat kovan valinnan edessä. Kumpi on parempi: isompi iPad Air ja pienempi iPad Mini? Teknari kertoo kaiken, mitä iPad Ministä tulee tietää. Airin testasimme jo numerossa 19/2013. Eletroniikkaosastolta kannattaa vilkaista myös kokeilujuttu Jollan ensimmäisestä älypuhelimesta.

Sähköautot vertailuissa. Samalla viivalla markkinoiden neljä tärkeintä ja mielenkiintoisinta sähköautoa. Viekö BMW viime lehden tavoin vertailuvoiton vai pistävätkö Ford, Nissan ja Volkswagen kunnolla kampoihin?

Riston testissä Peugeot 308. Teknarin testikuski Risto Virtanen ajaa Premier Parkin radalla totaalisesti uudistuneen Peugeot 308:n. Mikä on Riston tuomio ranskalaismerkille elintärkeästä uutuudesta?

Autokattauksessa raportoidaan myös ajokokemukset muun muassa Honda Civic Tourerista, Opel Insignia Country Tourerista, Alfa Romeo Giuliettasta ja Seat Leon ST:stä.

Ilmaisen lehden voi lukea joko verkossa tästä tai ladata App Storesta iPadille.