Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Teknari 11/2012: Jaguar F-type, Peugeot 208, Fisker Karma, Ducati 1199 Panigale...

Uusi Teknari on ilmestynyt. Numero 11/2012 on luettavissa Teknarin nettisivuilla sekä ladattavissa iPadille App Storesta ja Android-tableteille Google Play -sovelluskaupasta.

Teknari on aloittanut sisältöyhteistyön brittiläisen mediakonsernin Haymarket Median kanssa. Haymarket on tunnettu muun muassa sellaisista automedioiden huippubrändeistä kuten Autocar, Autosport, F1 Racing ja Classic & Sports Car.

Yhteistyön avausjuttuna on tuoreessa lehdessä Jaguar F-type, jolla brittimerkki haastaa jatkossa Porschen. Ajettuna on myös BMW:n uusi GranCoupé, joka hivelee muodoillaan ja ominaisuuksillaan. Yhteistyö välittää myös uusinta elektroniikkaa Teknarin lukijoille, kuten uusimmassa numerossa Motorolan Xoom 2 Media Editionin.

Myös omasta takaa piisaa herkkuja. Kaksipyöräisten maailmassa tutustutaan Sipe Santapukin tehokkaaseen Suzuki Hayabusaan, ja Teknarin hurjapää Janne Uskali näyttää, mihin Ducatin tulikuuma uutuus 1199 Panigale pystyy. Auto-osastolta kannattaa vilkaista kattavampi testijuttu sympaattisesta sisupussista, Peugeot 208:sta sekä ajettu-tarinat Fisker Karmasta ja Toyota GT86:sta.

Teknarin numero 11/2012 on luettavissa verkossa sekä iPadilla ja Android-tableteilla.

Vauhdikkaita lukuhetkiä Teknarin parissa.

Teknari