Uusi Harry Potter -peli julkaistu – ladattavissa Androidille ja iPhonelle

Harry Potter -faneille on nyt tarjolla uusi mobiilipeli, joka päästää pelaajansa opiskelemaan Tylypahkan kuuluisimpaan opinahjoon, Hogwartsiin. Harry Potter: Hogwarts Mystery ajoittuu 1980-luvulle aikaan ennen Harryn itsensä syntymää ja sen on kehittänyt Jam City.

Harry Potter: Hogwarts Mystery on J.K. Rowlingin luomaan fantasiamaailmaan sijoittuva roolipeli, joka asettaa pelaajansa Hogwartsin koulussa aloittelevan opiskelijan rooliin. Tarinan edetessä on osallistuttava oppitunneille, opittava loitsuja, hypättävä seikkailuun ihmissuhteitakaan kuitenkaan unohtamatta. Omaa hahmoaan ja sen avataria voi vapaasti muokata vaatteilla ja asusteilla, joita on saatavilla sekä pelin sisäisinä palkintoina että oikealla rahalla tehtävillä ostoilla.

Pelin kehitykseen on saatu mukaan Harry Potter -elokuvista tuttuja näyttelijöitä, joten sarjaan tutustuneet tunnistavat esimerkiksi Michael Gambonin ja Maggie Smithin kaltaisia tuttuja ääniä valkokankaalla näyttelemiensä hahmojen takaa.

Pelaaja voi valita avatarilleen yhden Hogwarts-koulun ryhmistä.
Pelaaja voi valita avatarilleen yhden Hogwarts-koulun ryhmistä.

Tapahtumat mobiilipelissä eivät rajoitu pelkästään Hogwartsin alueelle, vaan pelaajat pääsevät tutkimaan myös muun muassa Viistokujan ja Tylyahon alueita omaa avataria kehittäessään ja Tylypahkan salaisuuksia selvittäessään.

Harry Potter: Hogwarts Mystery sisältää useimpien mobiilipelien tavoin mikrotransaktioita, eli pelin sisäisiä ostoja, mutta on kuitenkin ilmainen aloittaa. Läpäistäkseen tarinan kokonaan on kuvetta kuitenkin kaivettava. Uusin Harry Potter -mobiilipeli on nyt ladattavissa Google Play -kaupasta ja App Storesta.