Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Jopa NASAn suosikki - tällainen on Zortrax M300 Dual 3D-tulostin

Puolalaisen maailmanluokan 3D-tulostinyrityksen Zortraxin M-sarjan jatkumo M300 ratkaisee moniuloitteisten tulostuslaitteiden yleisimpiä ongelmia.

Laite antaa kilpailijoilleen kovan vastuksen uusimmilla ulottuvuuksillaan. Kahden suuttimen ansiosta voi tuottaa kaikkein monimutkaisimpia tulosteita, sillä vesiliukoisen tukimateriaalin avulla erikoiset ja ulkonevat muodot on mahdollista toteuttaa ilman manuaalisesti poistettavaa tukimateriaalia. M300 omaa tulostusalustaa 265 x 265 x 300 mm ja väri- ja kosketusnäyttö tekevät käytöstä entistä mukavampaa. Tulosta esimerkiksi aito muoto ihmisen sydämestä ilman ajanhukkaa tai hermojen menettämistä.

Materiaalikäytettävyydeltään tuote on monipuolinen yksilö. Päämateriaaliksi sopii niin yrityksen omat valmisteet, esimerkiksi Z-NYLON, kuin myös muiden valmistajien vastaavat materiaalit. Tukimateriaaliksi sopii niin ikään yrityksen omat tuotteet sekä vastaavat. Materiaaleista vapautuvien nanopartikkelien karkaaminen hengitysilmaan on torjuttu laadukkaalla HEPA-suodattimella. Näin ollen laitetta on täysin turvallista ja helppoa käyttää.

Sähkökatkokset on huomioitu uudella tekniikalla, joka virran katketessa jättää muistijäljen tulostimen sen hetkisestä tarkasta sijainnista laitteeseen samalla, kun se keskeyttää työnsä. Virran palatessa tulostin jatkaa työtään normaalisti siitä paikasta, mihin jäi. Älykäs laite huomaa välittömästi myös materiaalijumiutumisen ja ratkaisuna keskeyttää prosessin. Keskeytymisen aikana käyttäjä voi korjata ongelman ja tulostus voi jatkua myöhemmin tavalliseen tapaan. Kosteudenpoistojärjestelmä antaa lisätakuuta virheettömään tulokseen.

Zortrax M300 Dual on vaativan ammattilaisen varma valinta. Muun muassa Bosch ja NASA ovat Zortraxin yhteistyökumppaneita ja aktiivisia käyttäjiä. Esimerkiksi avaruuskävelyille valmistellaan välineitä 3D-tulostimen kautta. Paitsi monimutkaisten prototyyppien myös lääketieteellisten innovaatioiden kehittäminen onnistuu, sekä kokeneempi harrastelija voi saavuttaa haluamiaan muotoja kiireenkin keskellä sisäänrakennetun kameran ansiosta. Yhdistä laite Wifiin tai Ethernet-kaapelilla ja reaaliaikainen ruutunäkymä on käytettävissäsi.

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.