Uusi verkkokauppa Teknavi.com

WhatsApp-ääniviestien kuunteluun tulossa toivottu parannus

Ääniviestien kuunteleminen WhatsAppissa onnistuu jatkossa sovelluksessa laajemmin uuden ”globaalin ääniviestien soittimen” myötä.

Jatkossa ääniviestin kuuntelemiseksi WhatsAppissa ei siis tarvitse enää pitää ääniviestin sisältävää keskustelua avoinna, vaan mahdolliseksi tulee siirtyä esimerkiksi toiseen keskusteluun ääniviestin kuuntelemista jatkaen. Uudistus on luonnollisesti merkittävämpi parannus erityisesti pitkien ääniviestien kuuntelemisen osalta. Jatkossa ääniviestin kuuntelua voi jatkaa ja samalla esimerkiksi siirtyä vastaamaan saapuneeseen viestiin toisessa keskustelussa.

Toistaiseksi muutos on testissä WhatsAppin iPhone-sovelluksen beetatestiversiossa 22.1.72, kertoo WhatsAppin kehitystä läheisesti seuraava WABetaInfo-sivusto, jonka mukaan vastaava uudistus on tekeillä myös WhatsAppin Android-sovellukseen.

WABetaInfon julkaisema näyttökuva esittelee, miltä uusi kuunneltavan ääniviestin osio sovelluksen yläreunassa näyttää. Mukana on toiston keskeytys/jatko-painike, yhteystiedon kuvake ja nimi sekä mahdollisuus lopettaa ääniviestin kuunteleminen X-painikkeesta.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin WhatsApp aikoo julkaista ääniviestien laajemman kuuntelumahdollisuuden kaikille käyttäjille osana päivitystä WhatsAppin julkaisuversioon.

WhatsAppiin iPhonella on tekeillä muitakin uudistuksia. Esimerkiksi WhatsAppin ilmoituksiin ovat tulossa mukaan profiilikuvat.