Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tammiale käynnissä – verkosta kannattaa etsiä etenkin urheilukelloja ja juoksukenkiä

Tammikuun alussa alkaneessa tammialessa on yleensä jopa parempia tarjouksia kuin joulualessa. Hintaoppaan mukaan alennusmyynnistä etsitään etenkin urheiluvarusteita, sykemittareita ja urheilukelloja.

Vuoden alussa moni panostaa hyvinvointiin ja liikuntaan. Tämä näkyy myös hintavertailupalvelu Hintaoppassa, sillä tammialen aikaan verkosta etsitään etenkin urheiluun liittyviä välineitä.

Esimerkiksi sykemittareiden ja urheilukellojen suosio kasvoi Hintaoppaassa viime vuoden tammialen aikaan 138 prosenttia ja aktiivisuusrannekkeiden 155 prosenttia.

”Tammikuun alussa alkava tammiale ei ole yhtä tunnettu kuin muut alennusmyynnit, mutta verkkokaupoista on mahdollista löytää jopa parempia alennuksia kuin esimerkiksi Black Fridayna, kun muistaa vertailla hintoja eri verkkokauppojen välillä”, kertoo Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

Hintavahti auttaa löytämään urheilukellon edullisimpaan hintaan

Vuoden 2019 tammialessa suosituimmiksi urheilukelloiksi nousivat Polar M430, Suunto Spartan Sport Watch ja Suunto 3 Fitness. Suosituimpia brändejä olivat Polar, Suunto ja Garmin.

Vuonna 2020 suosituimpien sykemittareiden ja urheilukellojen kärkisijat nappasivat Polar Vantage M ja Polar Ignite.

”Suosikkimallien hinnat vaihtelevat eri kauppojen välillä jopa useita kymmeniä euroja, ja alennusmyyntien aikaan hintavertailun tärkeys korostuu entisestään. Alennusprosenttien sijaan kannattaa kiinnittää huomiota tuotteiden alimpiin hintoihin eri verkkokaupoissa” Matinvesi-Bassett vinkkaa.

Hintaoppaan hintahistoriasta selviääkin, että esimerkiksi Polar Vantage M -urheilukellon hinta ei ole tällä hetkellä edullisimmillaan. Vuoden 2019 aikana kellon on saanut halvimmillaan 179 eurolla, kun tällä hetkellä edullisin hinta on 229 euroa.

Jos sinulla on etsinnässä jokin tietty tuote, kannattaa sille asettaa hintavahti Hintaoppaassa. Vahti tarkkailee alennuksia puolestasi ja ilmoittaa heti, kun tuotteen hinta laskee ja mistä tuotteen saa halvimmalla.

Polkujuoksukenkien suosio näkyy Hintaoppaassa

Kellojen jälkeen suosituin kategoria viime vuoden tammialessa olivat juoksukengät. Hintaopas ennustaakin, että lenkkareita etsitään ahkerasti myös tämän vuoden tammialesta.

Tällä hetkellä suosituin unisex-juoksukenkä on polkujuoksuun tarkoitettu Salomon Spikecross 3 CS . Miesten suosituimmaksi juoksukengäksi on Hintaoppaassa noussut Nike Quest 2 ja naisilla polkujuoksukenkä Salomon Speedcross 4.

”Polkujuoksun suosio näkyy myös Hintaoppaassa, sillä kymmenestä suosituimmasta juoksukengästä viisi on polkujuoksukenkiä”, Matinvesi-Bassett kertoo.

Juoksukenkien lisäksi Hintaopas vertailee muun muassa talviurheiluvälineiden hinnat eri verkkokaupoista. Tammialessa kannattaa tarkkailla etenkin viime vuoden lauta- ja suksimalleja, joita yleensä myydään edullisemmin alkuvuoden aikana.

Hintaopas.fi:ssä on 830 verkkokauppaa, 2 840 000 indeksoitua hintaa, 227 000 indeksoitua tuotetta. Ilmainen Hintaopas-sovellus on saatavilla sekä Apple- että Android-puhelimille.

Hinnat on tarkastettu 6.1.2020.

Kuvat: Valmistajat

Seuraa Teknavia myös sosiaalisessa mediassa!
Löydät meidät Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja YouTubesta.