Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tämä Teslan laite mahtuu taskuun – Powerbank-virtalähde älypuhelimen lataamiseen

Autonvalmistaja Tesla esitteli aiemmin tällä viikolla suunnitelmansa rekasta ja uudesta Tesla Roadsterista, mutta Teslan verkkokauppaan on ilmestynyt myös pienempikokoinen uutuus – Tesla Powerbank, eli virtalähde muun muassa älypuhelimen lataamiseen.

Tesla Powerbankin muotoilua on inspiroinut Tesla Design Studion Supercharger-monumentti. Pienikokoinen varavirtalähde sisältää integroidun USB-liitännän, jonka kautta Tesla Powerbank itse ladataan sekä integroidun Apple Lightning -liitännän Apple-laitteiden lataamiseksi sekä erillisen Micro-USB-liitännän muiden laitteiden lataamiseksi.

Tesla Powerbank sisältää yhden 3 350 milliampeeritunnin 18650-akkusolun, joka pystyy tarjoamaan 5 voltin ja 1,5 ampeerin eli 7,5 watin lataustehon laitteille. Vastaavia akkusoluja Tesla-autoissa on noin seitsemän tuhatta kappaletta.

Powerbankin mitat ovat 108 x 30,5 x 23,3 millimetriä.

Tesla Powerbankin hinta on 45 dollaria Teslan omassa verkkokaupassa. Laite ei näytä olevan kuitenkaan ainakaan toistaiseksi saatavilla Suomeen ja myös yhdysvaltalaisessa verkkokaupassa se on loppuunmyyty.

Tesla Powerbank itse ladataan USB-liittimen kautta.
Tesla Powerbank itse ladataan USB-liittimen kautta.