Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Supercell julkaisi uuden Rush Wars -pelinsä ensimmäisille testimarkkinoille

Supercell on julkaissut kuudennen pelinsä, Rush Warsin, Australian, Kanadan ja Uuden-Seelannin markkinoille. Yhtiön aikaisemmat pelit ovat Hay Day, Clash of Clans, Boom Beach, Clash Royale ja Brawl Stars. Peleistä neljä ensimmäistä ovat kaikki tuottaneet yli miljardi dollaria Supercellille, kun taas viime joulukuussa julkaistu Brawl Stars on tuottanut arviolta 270 miljoonaa dollaria kesäkuuhun mennessä.

Huolimatta Rush Warsin julkaisemisesta kolmessa eri maassa, ei Supercell ole toistaiseksi antanut tietoa pelin maailmaanlaajuisesta julkaisusta. Yhtiön historian tuntien voi maailmanlaajuinen julkaisu myös ottaa pidemmän aikaa riippuen Rush Warsin saamasta palautteesta ja latausmääristä. Esimerkiksi yhtiön edellinen peli, Brawl Stars, oli saatavilla rajatuilla markkina-alueille 544 päivää ennen täyttä maailmanlaajuista julkaisua. Supercell on myös aikaisemmin peruuttanut pelejä, kuten Spooky Popin ja Smash Landin, johtuen pelien saamista heikoista vastaanotoista.

Niille, jotka ovat Rush Warsista kiinnostuneita, Supercell on julkaissut sekä esittelytrailerin että pelikuvatrailerin. Rush Warsin on tarkoitus yhdistää Clash of Clansin ja Boom Beachin pelimekaniikkoja ja tarjota kasuaalia strategiapelaamista. Trailerit pelistä ovat nähtävillä alta, ja Australiassa, Kanadassa ja Uudessa-Seelannissa asuvat voivat ladata pelin Google Playsta.