Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Suositun autopelisarjan uutuus Forza Street on nyt saatavilla Android- ja Apple-laitteille

Microsoftin suosittu Forza-autopelisarja on saanut jatkoa, kun Forza Street -mobiilipeli on nyt tuotu Android- ja Apple-laitteille. Mobiilipeli tarjoaa lähes konsoleita vastaavan pelikokemuksen.

Forza Street päästää pelaajat keräämään, tuunaamaan ja suunnittelemaan klassisia katuautoja, kilpureita, täysiverisiä superautoja ja monia muita menopelejä useilta vuosikymmeniltä. Pelissä voi lisäksi muokata omaa varikkoaan, jossa kokoelmaansa voi ihastella ja virittää autojen säädöt huippuunsa. Peli sisältää kymmenittäin ratoja, joissa voi kilpailla sekä tietokoneen ohjaamia vastustajia että muita pelaajia vastaan.

Forza Street sisältää sekä nopeita muutaman minuutin kisoja että pitkiä, realistisia kilpailuja tarjoten näin useita tunteja pelattavaa. Peli noudattelee konsoliversioista tuttua realistista tyyliä.

Forza Street on nyt ladattavissa Applen App Storesta ja Google Play -kaupasta.

Samsung tarjoaa Galaxy Storesta ladanneille rahanarvoisia etuja kaikille Galaxy-puhelinten omistajille. Esimerkiksi Galaxy S20 -malleilla pelaavat saavat ilmaisia superautoja ja erikoisvärityksiä lisämaksutta.