Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Samsungin uusi televisio on tehty ”TikTok-sukupolvelle” – kääntyy pystysuuntaan mobiilivideoiden katselemiseksi

Samsung on esitellyt tällä viikolla CES-kulutuselektroniikkamessuilla Las Vegasissa myös uuden, poikkeuksellisen The Sero -television.

The Sero -televisio kääntyy napin painalluksella pystysuuntaan. The Seron ruudulle voi heijastaa pystysuuntaan suunnitellut mobiilisisällöt, sekä nauttia pystyasennossa kuvatuista videoista ja kuvista koko ruudun tilassa. The Sero tarkoittaa korean kielellä ”pystysuoraa”.

Televisio on suunnattu etenkin käyttäjille, jotka haluavat nauttia mobiilisisällöistään suurelta ruudulta. Kun on aika katsella elokuvia tai muuta, käyttäjä voi kääntää television vaaka-asentoon.

Samsung kuvaa uutuutta ”TikTok-sukupolven televisioksi”, jolla on kätevä katsella sisältöä sosiaalisesta mediasta, YouTubesta – ja TikTokista.

Viime vuoden Etelä-Koreaan rajoittuneen julkaisun jälkeen Samsung laajentaa vuonna 2020 The Sero -television saatavuutta useille markkinoille eri puolilla maailmaa – myös Pohjoismaihin. Samsungin The Sero -television suositushinnasta ja saatavuudesta ilmoitetaan myöhemmin.

Samsung esitteli myös muita televisiouutuuksiaan CES-messuilla. Näihin lukeutuu Samsungin uusi lippulaivatelevisiomalli Q950TS QLED 8K TV, joka tarjoaa jopa 99 prosentin näyttö-runkosuhteen lähes olemattomilla reunuksilla sekä 8K-tarkkuuden.

Lisäksi Samsung esitteli MicroLED-näyttöteknologian televisioitaan 75, 88, 93, 110 ja 150 tuuman koossa.