Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Näin paljon maksaa Samsungin 18-tuumainen ja yli 2 kiloa painava tablet

Samsung esitteli juuri erikoisen Galaxy View -tabletin. 18,4 tuuman näytöllä varustettu, 2,65 kilogrammaa painava laite on markkinoiden suurin kosketusnäytöllinen Android-tabletti. Valmistaja hehkuttaakin, kuinka Galaxy View’n suuri näyttö ja riittoisa akkukesto tekevät siitä erinomaisen laitteen suoratoistosisällöstä nauttimiseen. Nyt Samsung on kertonut laitteen Suomi-hinnoittelusta ja myynnin alkamisesta.

– Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme uusia kokemuksia uudenlaisten tuotteiden muodossa. Galaxy Viewn suunnittelutyön aikana tutkittiin, miten nuoret käyttäjät kuluttavat viihdettä mobiililaitteiltaan. Tuloksena syntyi täysin uudenlainen tuote, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvan kuvan ja suoratoistoviihteen nauttimiseen, sanoo Samsungin IM myyntipäällikkö Antti Holopainen.

Galaxy View on valmistajansa mukaan suunnattu ihmisille, jotka eivät katso televisiota perinteisellä tavalla. Sen sanotaan olevan ihanteellinen ihmisille, joille tv:n katselu ei ole sidottu yhteen paikkaan. Galaxy Viewn avulla tv-katselukokemus kulkee kotona huoneesta toiseen ja vaikka mukaan matkalle. Takakuoreen integroidun jalan ansiosta tabletin voi pystyttää vaikkapa keittiötasolle.

– Tiedämme, että suomalaiset haluavat suoratoistaa elokuvia, sarjoja ja musiikkia entistä enemmän. Samsungin Techonomic-kuluttajatutkimuksen mukaan maksullisten suoratoistopalveluiden käyttö on Euroopassa kasvanut 400 prosenttia vuodesta 2014. Galaxy View sopii erinomaisesti juuri suoratoistopalveluiden aktiivikäyttäjille, jatkaa Holopainen.

Suomessa Samsung Galaxy View ehtii joulumyyntiin ja suositushinnat ovat 749 euroa Wi-Fi-versiolle sekä 849 euroa LTE-versiolle.