Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Polarin Vantage V ja Vantage M päivittyvät uusilla ominaisuuksilla

Suomalaisvalmistaja Polarin sporttiälykellot Vantage V ja Vantage M ovat saaneet uusia ominaisuuksia tuovan päivityksen. Tuoreita lisäyksiä treenin tueksi ovat muun muassa FitSpark ja Live Segments, Polar tiedottaa.

FitSpark.
FitSpark.

Sekä Vantage V:lle että Vantage M:lle lisättävä FitSpark auttaa jokaista käyttäjää löytämään tasolleen ja vireystilalleen sopivan treenin missä ja milloin tahansa. Ominaisuus ottaa huomioon sekä harjoitushistorian että palautumisen tason suunnitellen siten sopivasti haastavan ohjelman tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Kaikki FitSparkin treenit perustuvat aikaan, eivätkä esimerkiksi suoritusten määrään. Näin ollen käyttäjä voi etsiä treeniä myös sen mukaan, kuinka paljon aikaa on käytettävissä.

Race Pace autaa juoksulenkin vauhdinjaossa.
Race Pace autaa juoksulenkin vauhdinjaossa.

Vantage V ja Vantage M saavat päivityksessä myös Race Pace -toiminnon, joka auttaa juoksulenkin vauhdinjaossa. Käyttäjä voi esimerkiksi asettaa tavoitteekseen juosta 10 kilometriä tunnissa, jolloin kello näyttää ihannevauhdin ja ”väliaikatietoja” lenkin edetessä.

Live Segments.
Live Segments.

Yksinomaan Vantage V:lle julkaistaan myös Live Segments, joka on kehitetty yhteistyössä treeniohjelmistoja kehittävän Stravan kanssa. Ominaisuus sisältää lukuisia reittejä, joita juoksemalla käyttäjä voi verrata omaa tasoaan esimerkiksi Strava-kansan keskitasoon tai huippuihin.

Live Segments -reittejä on mukana runsaasti jo nyt ja uusia lisätään tasaisin väliajoin.

Polar on hiljattain myös uudistanut Flow-verkkopalveluksensa ulkoasua.

Uusia ominaisuuksia tuova päivitys on nyt saatavilla Polarin Vantage V:lle ja Vantage M:lle.