Uusi verkkokauppa Teknavi.com

OnePlus-puhelimet laajasti myyntiin myös Gigantissa

Älypuhelinvalmistaja OnePlus on kertonut aloittavansa yhteistyön Gigantin kanssa.

Gigantti on jo aloittanut OnePlus-laitteiden myynnin myymälöissään ja verkkokaupassaan. Yhteistyön myötä OnePlus laajentaa saatavuuttaan ja vakiinnuttaa asemaansa Pohjoismaiden älypuhelinmarkkinoilla.

OnePlussan ja Gigantin yhteistyösopimus kattaa Pohjoismaat kokonaisuutena, ja myynti on jo alkanut Gigantin ja sen sisarketjujen myymälöissä ja verkkokaupassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

OnePlus-puhelimia on jo aiemminkin rajatusti voinut ostaa Gigantin kautta, mutta nyt on kyse virallisesta yhteistyöstä myös Suomessa. Gigantti tulee OnePlussan jälleenmyyjäksi Suomessa DNA:n, Elisan, Telian, Verkkokauppa.comin ja Jimm’sin jatkoksi.

”Olemme iloisia tuoreesta yhteistyöstämme ja mahdollisuudesta tuoda OnePlussan huippupuhelimet asiakkaidemme saataville verkkokauppaan ja myymälöihimme kaikissa neljässä Pohjoismaassa. Haluamme tarjota asiakkaillemme laajimman valikoiman elektroniikkaa, ja asiakkaamme ovat kyselleet OnePlus-laitteiden perään jo pitkään”, sanoo Gigantin Pohjoismaiden myyntijohtaja Farshad Samsami.

Verkkokaupan lisäksi Gigantti myy OnePlussan laitteita Pohjoismaissa yli 400 myymälässä. Suomessa OnePlussan laitteita myydään kaikissa 41 myymälässä.

”Gigantti on Pohjoismaiden suurin elektroniikan jälleenmyyjä ja markkinajohtaja Suomessa. Tavoitteemme ovat korkealla, ja yhteistyömme lisää kierroksia nopeaan kasvuumme Suomessa ja laajemmin Pohjoismaissa. Olemme iloisia, että pääsemme aloittamaan yhteistyön räjähtävästi tuomalla vastajulkaistun OnePlus 7T -sarjamme Gigantin asiakkaille – tästä on hyvä lähteä liikkeelle”, kertoo OnePlus Suomen ja Baltian maajohtaja Tuomas Lampén.

Gigantti aloittaa OnePlus-myynnin tuoreilla OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro ja OnePlus 7T Pro McLaren Edition -puhelimilla. Myynnissä on lisäksi myös OnePlus 7 -sarjan laitteita sekä tarvikkeita molemmille puhelinsarjoille.