OnePlus julkisti 12R-puhelimestaan violetin Genshin Impact Edition -erikoisversion

OnePlus on julkistanut yhdessä Genshin Impactin kehittäjän HoYoversen kanssa uuden Genshin Impact Edition -erikoisversion OnePlus 12R -puhelimestaan.

OnePlus 12R Genshin Impact Edition -erikoisversio on tilattavissa OnePlus.com-verkkokaupan kautta 749 euron hinnalla. Ennakkotilaajat saavat 50 euron alennuksen sekä suojakotelon kaupan päälle.

OnePlus on tullut tunnetuksi vuosien varrella eri brändien kanssa yhteistyössä tehdyistä puhelintensa erikoisversiosta.

OnePlussan mukaan nyt uusi erikoisversio on tehty suositun Genshin Impact -pelin innokkaille faneille. Tyyli on saanut inspiraationsa pelin Keqing-hahmosta näkyen niin puhelimen ulkonäössä, ohjelmistossa kuin myös pakkauksessa.

OnePlus 12R Genshin Impact Edition on viimeistelty violetilla värillä ja erikoisyksityiskohdilla.
OnePlus 12R Genshin Impact Edition on viimeistelty violetilla värillä ja erikoisyksityiskohdilla.

”Yhteistyömme HoYoversen kanssa on nostanut OnePlus 12R Genshin Impact Edition – puhelimen uusiin korkeuksiin. Emme tarjoa pelkkää puhelinta, vaan pääsyn mobiilipelimaailmaan ilman kompromisseja grafiikan tai suorituskyvyn suhteen. Olemme todella halunneet varmistaa, että käyttäjät voivat nauttia keskeytyksettä korkealaatuisesta grafiikasta ja suorituskyvystä pelatessaan puhelimillaan. Uskomme, että käyttäjät tulevat huomaamaan tämän”, kommentoi Kinder Liu, OnePlussan operatiivinen johtaja (COO).

OnePlus 12R Genshin Impact Editionin Electro Violet -väri on saanut vaikutteita Keqingin hahmosta. Takaosa on koristeltu hopeanvalkoisilla riikinkukon kuvioilla, ja sen alareunassa on Keqingin salama stiletto-elementti. Puhelimen runko on valmistettu Electro Etching -etsausprosessilla ja puhelimen yläreunaan on kaiverrettu Keqingin nimi. Tämä heijastaa valoa ja voi heijastaa ”Keqing”-sanan läheisille pinnoille valaistuna.

OnePlus 12R Genshin Impact Editionin yläosa heijastaa valoa.
OnePlus 12R Genshin Impact Editionin yläosa heijastaa valoa.

Lisäksi OnePlus 12R Genshin Impact -erikoisversiossa on räätälöity OxygenOS 14 -käyttöliittymä, joka vastaa Genshin Impactin Teyvat-fantasiamaailmaa. Tähän kuuluu esimerkiksi mukautetut järjestelmäsovelluskuvakkeet, Electro Element -pikalatausanimaatio ja eksklusiivinen Always-On näyttönäkymä. Puhelimessa on myös personalisoidut käynnistyksen ja sormenjälkilukituksen avauksen animaatiot ja live-taustakuva.

OnePlus 12R Genshin Impact Edition toimitetaan eksklusiivisessa lahjapakkauksessa, joka sisältää erityisiä keräilytuotteita ja lisävarusteita Genshin Impact -faneille, kuten Lightning Stiletto -muotoisen SIM-kortin poistotyökalun, violetin Electro Element -laturin ja violetin USB Type-C-latauskaapelin violetilla LED-valolla.

OnePlus 12R Genshin Impact Edition toimitetaan kattavan varustelun kera.
OnePlus 12R Genshin Impact Edition toimitetaan kattavan varustelun kera.
OnePlus 12R Genshin Impact Editionin mukana on myös violetit laturi ja kaapeli.
OnePlus 12R Genshin Impact Editionin mukana on myös violetit laturi ja kaapeli.

Teknisesti OnePlus 12R tarjoaa mielenkiintoisen kokonaisuuden. Huipputason 6,78 tuuman ja 120 hertsin LTPO AMOLED -näyttö 4 500 nitin huippukirkkaudella ja yhä tehokas Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri ovat saaneet rinnalleen OnePlussan toistaiseksi suurimman, kapasiteetiltaan 5 500 milliampeeritunnin akun 100 watin pikalatauksella.

OnePlus 12R:n perusversio tuli Suomessa saataville 699 euron hinnalla aiemmin helmikuussa.

OnePlus 12R:ssä on mukana myös OnePlussan muun muassa pelaamiskokemusta parantavia ominaisuuksia. HyperRendering-tekniikalla saavutetaan realistisia valaistustehosteita optimoimalla sekä grafiikkasuoritin että näyttö, mikä johtaa todenmukaisempaan HDR-grafiikkaan peleissä.

HyperBoost-teknologia nopeuttaa pelien latausnopeutta ja HyperTouch-tekniikka nostaa kosketusvasteen jopa 1 000 hertsiin minimoiden viiveen. Puhelin ratkaisee myös käyttömuistiongelmia RAM-Vita-muistin kiihdytyksen avulla, tehostaen sovellusten käynnistysnopeuksia ja siirtymiä sovellusten välillä. OnePlussan testien perusteella puhelin voi pitää Genshin Impact – pelisovelluksen ja jopa kuusi taustasovellusta käynnissä 72 tunnin ajan.

Lisäksi OnePlus 12R Genshin Impact Editionissa on 360 asteen korkean suorituskyvyn antennijärjestelmä varmistamassa yhteyksien sujuvaa toimintaa. Järjestelmä sisältää 12 tehokasta ja monisuuntaista antennia, joista kolme on erityisesti suunniteltu tarjoamaan nopeamman, tasaisemman ja vakaamman yhteyden pelaamiseen.

OnePlussan Trinity Enginen CPU-Vita-teknologian ansiosta OnePlus 12R Genshin Impact Edition pystyy tunnistamaan Genshin Impact -pelin eri skenaarioita ja säätämään automaattisesti optimaalisen tasapainon korkean suorituskyvyn ja alhaisen virrankulutuksen välillä.

OnePlussan mukaan jopa laskennallisesti vaativissa Genshin Impactin peliskenaarioissa, kuten kartan tutkimisessa tai päätarinan tehtävien suorittamisessa puhelimen näyttö voi toimia keskimäärin 59,4 fps:llä yli tunnin ajan ilman liiallista lämpenemistä.