Uusi verkkokauppa Teknavi.com

OnePlus ja F1-talli McLaren yhteistyöhön – OnePlus 6T:stä tulossa 11. joulukuuta McLaren-erikoisversio?

OnePlus on kertonut järjestävänsä yhdessä Formula 1 -tallina parhaimmin tunnetun McLarenin kanssa lanseeraustilaisuuden 11. joulukuuta.

OnePlussan mukaan sen kumppanuuteen kuuluu sekä McLaren Automotive että McLaren Racing, joka on yksi Formula 1:n menestyneimmistä talleista. Voimien yhdistämisen kerrotaan olevan alku OnePlusin ja McLarenin pitkäaikaiselle teknologiakumppanuudelle, joka korostaa molempien brändien arvoja, kuten nopeutta, käsityötaitoa sekä tinkimätöntä omistautumista jatkuvalle innovoinnille.

“McLaren ja OnePlus ovat molemmat saaneet alkunsa unelmasta luoda jotain erilaista. Aloitimme tyhjästä, emmekä ole halunneet koskaan luovuttaa. Nyt pääsemme jälleen esittelemään todellista innovointia ja nopeutta”, kertoi OnePlusin toimitusjohtaja Pete Lau.

“OnePlusin brändi on yhtä kuin nopeus ja voima. Jaamme McLarenilla nämä samat arvot, jotka pyrimme tuomaan jokaiseen valmistamaamme autoon. Meitä yhdistää myös kekseliäisyys ja edelläkävijyys, joita hyödynnämme innovoinnissa ja teknologiassa”, sanoi McLaren Racingin toimitusjohtaja Zak Brown.

Tulevan tilaisuuden annista ei ole vielä tiedotettu, mutta OnePlus on avannut jo ennakkosivun, joka on käännetty myös suomen kielelle. Kampanjasivun osoitteessa on mainittu "mclaren-6t", joten vaikuttaa jo melko todennäköiseltä, että 11. joulukuuta tullaan esittelemään McLaren-erikoisversio OnePlussan tuoreesta OnePlus 6T -älypuhelinmallista.

"Historiaamme kuuluu nopeus. OnePlus ja McLaren tulivat tyhjästä pienten tiimien suurten intohimojen innoittamana valloittamaan alansa myrskyn lailla. Perustamisvuodestaan 1963 lähtien McLaren on jättänyt pysyvän merkin Formula 1 -kilpa-autoiluun. OnePlus on noussut yhdeksi maailman johtavista älypuhelinten tuotemerkeistä. Sitä on innoittanut omistautuminen ​​Never Settle -lupaukselle", kerrotaan OnePlussan ennakkosivulla nyt.

Aiempina vuosina OnePlus on tehnyt yhteistyötä Disneyn eri elokuvien kanssa, ja sen älypuhelimista on nähty esimerkiksi Star Wars ja Avengers-erikoisversiot. Lisäksi OnePlussan kumppaneihin ovat kuuluneet myös muun muassa pariisilainen muotiliike colette ja muotisuunnittelija Jean-Charles de Castelbajac.

McLaren-erikoisversio olisi jo neljäs värivaihtoehto OnePlus 6T:stä kiiltävän Mirror Blackin, mattapintaisen Midnight Blackin sekä hieman kahta edellä mainittua myöhemmin esitellyn Thunder Purplen jatkoksi.