Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Motorola One Hyper myyntiin 3. helmikuuta 369 euron hintaan

Motorola One Hyper -älypuhelin saapuu Suomessa myyntiin 3. helmikuuta. Puhelimen suositushinta on 369 euroa.

One Hyper on varustettu esiin nousevalla etukameralla, jonka ansiosta puhelimen näytössä ei ole lovea ja vain pienikokoiset reunukset. IPS LCD -näyttöpaneelin koko on 6,5 tuumaa ja tarkkuus 2340×1080 pikseliä.

Värivaihtoehtoina One Hyper tarjoaa erilaisia liukuvärisävyjä. Näistä Suomen markkinoille ovat tulossa sininen Deepsea Blue ja orkideanvärinen Fresh Orchid.

Takana Motorola-uutuudessa on kaksi kameraa: 64 megapikselin pääkamera f/1,9-aukolla ja 118 asteen ultralaajakulmakamera 8 megapikselin tarkkuudella ja f/2,2-aukolla. Yläreunasta esiin nousevan etukameran tarkkuus on 32 megapikseliä ja aukon koko f/2,0. Sormenjälkilukija on sijoitettu taakse.

Tuttuun tapaan Motorola One Hyperin 64 megapikselin pääkamera ja 32 megapikselin etukamera tallentavat kuvia oletuksena 16 ja 8 megapikselin koossa, kun neljä pikseliä yhdistetään yhdeksi. Tämä auttaa tallentamaan kuviin esimerkiksi enemmän valoa. Pääkameran automaattitarkennuksessa mukana on myös laser-tarkennus.

Muita ominaisuuksia One Hyperissa ovat Qualcomm Snapdragon 675 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-käyttömuistia, 128 gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja microSD-muistikorttipaikka, sekä 4 000 milliampeeritunnin akku peräti 45 watin tehoisella Hyper Charging -pikalatauksella, jonka mukaan myös koko puhelin on nimetty. Motorolan mukaan vain 10 minuutin lataus tuo virtaa jopa 12 tunnin käyttöön ja 30 minuutissa akku latautuu tyhjästä 75 prosentin varaukseen. Valitettavasti 45 watin pikalaturi tulee ilmeisesti hankkia erikseen, sillä ainakin useimmilla markkinoilla mukana tulee vain 18 watin laturi.

USB-C:n ohella One Hyperissa on myös 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Yhteyksien osalta tuettuna ovat 4G LTE, Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0 ja NFC.

Järjestelmäpiirin perusteella One Hyper sijoittuu suorituskyvyltään keskiluokkaan. Motorola itse on käyttänyt samaa järjestelmäpiiriä jo myös syyskuussa julkistetussa neljällä takakameralla varustetussa One Zoomissa.

Motorola One Hyper on varustettu heti suoraan Android 10 -käyttöjärjestelmäversiolla. Kyse on myös puhtaasta Androidista ilman ylimääräisiä lisäsovelluksia.

One Hyperin mitat ovat 161,8 x 76,6 x 8,9 millimetriä ja paino 200 grammaa. Mielenkiintoinen yksityiskohta One Hyperin designissa on ilmoitusvalo takana sormenjälkilukijan ympärillä.