Uusi verkkokauppa Teknavi.com

MobilePaylla voi nyt maksaa kaikissa K-ruokakaupoissa

Kesko on kertonut tänään, että MobilePay-sovelluksella maksaminen onnistuu nyt kaikissa K-ruokakaupoissa Suomessa.

Jo aiemmin MobilePaylla on voinut hoitaa maksut S-ryhmän kaupoissa. Näin ollen maksutapa käy nyt valtaosassa Suomen päivittäistavarakauppoja.

Keskon mukaan palvelu saatiin helmikuun aikana käyttöön kaikissa noin 1 200 K-ruokakaupassa – muun muassa K-marketeissa, K-supermarketeissa ja K-citymarketeissa. Alun perin Kesko kertoi suunnitelmastaan tuoda MobilePay-maksaminen kauppoihinsa syksyllä 2018.

MobilePaylla maksettaessa saa halutessaan hyödynnettyä myös Plussa-edut.

MobilePay toimii kaikilla yleisillä Android- ja iOS-mobiililaitteilla sekä suomalaisilla maksukorteilla eli sovelluksen voi ottaa käyttöönsä minkä tahansa pankin asiakas. Maksaminen sovelluksella kaupassa hoituu helposti: maksettava summa tulee Bluetooth-yhteyden kautta näkyviin puhelimen ruudulle, minkä jälkeen maksun voi hyväksyä sovelluksessa puhelimen ruutua pyyhkäisemällä. Sovellukseen voi myös tallentaa oman Plussa-kortin tiedot, jolloin samalla varmistaa kaikki Plussa-edut automaattisesti maksamisen yhteydessä.

Keskon mukaan mobiilimaksut K-ruokakaupoissa ovat tasaisessa kasvussa ja mobiilimaksusovellusten käyttö korostuu erityisesti suurissa kaupungeissa ja keskittymissä.

“Olemme iloisia siitä, että MobilePayn käyttäjät voivat maksaa sovelluksella yhä useammassa maksupaikassa. Nyt kun kaikki K-ryhmän ruokakaupat ovat liittyneet mukaan käyttöpaikkaverkostoon, MobilePay käy maksuvälineenä jo lähes 80 prosentissa Suomen päivittäistavarakaupoista, toteaa Noona Puusniekka, MobilePay Finlandin vt. toimitusjohtaja.

K-ryhmän muista kaupoista MobilePay on jo käytössä Intersportin, Budgetsportin ja The Athlete’s Footin verkkokaupoissa.

MobilePaylla on Suomessa jo lähes 1,3 miljoonaa käyttäjää. Sovelluksen kautta tehtiin vuonna 2019 yli 21 miljoonaa transaktiota, missä kasvua edelliseen vuoteen verrattuna oli 123 prosenttia ja vuonna 2019 palvelulla siirrettiin yli 620 miljoonaa euroa

MobilePay käy maksutapana 20 000 myymälässä ja verkkokaupassa ympäri Suomen. Viime vuonna verkostoon tuli mukaan yli 7 000 ostopaikkaa.