Microsoft vahvisti: Windows 10:n syksyn suurpäivitys keskittyy suorituskykyyn ja laatuun

Windows 10:n syksyn suurpäivitys ei juuri tuo ulkoisia muutoksia tai uusia ominaisuuksia, Microsoft on blogissaan vahvistanut. Tarjolla on lähinnä parannuksia suorituskykyyn.

Windows 10:n syksyn suurpäivitys, versio 19H2, ei tuo ulkoisesti näkyviä muutoksia tai uusia kikkoja Windowsille. Microsoftin mukaan luvassa on kuitenkin parannuksia suorituskykyyn, joihinkin yrityksille suunnattuihin toimintoihin sekä käyttöjärjestelmän yleiseen laatuun.

Suurpäivityksen jakelu tapahtuu hieman tavanomaisesta poikkeavalla tavalla. Päivitys tuodaan halukkaille pienempien kuukausittaisten päivitysten tavoin, joten sen asentaminen on yksinkertaista ja nopeaa, Microsoft takaa.

Syksyn 2019 päivitystä voidaankin pitää nykyistä Windows 10:n 19H1-versiota täydentävänä ja parantavana pakettina. Seuraava varsinainen suurpäivitys uusine ominaisuuksineen siintää horisontissa keväällä 2020.

Windows 10:n seuraava 19H2-päivitys tulee varsinaiseen jakeluun syyskuussa. Ensimmäiset Windows Insider -ohjelmaan kuuluvat ovat jo saaneet päivityksen.