Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huawein täyslangattomat FreeBuds 3 -kuulokkeet myyntiin uudessa punaisessa värissä

Huawei tuo täyslangattomat FreeBuds 3 -nappikuulokkeensa myyntiin nyt uudessa punaisessa värissä.

Aiemmin FreeBuds 3 -kuulokkeiden värivaihtoehtoja ovat olleet musta ja valkoinen. Näissä väreissä kuulokkeet tulivat myyntiin marraskuun lopulla.

Uudessa punaisessa värissä FreeBuds 3 -kuulokkeet ovat tilattavissa jo monista eri verkkokaupoista, kuten Gigantti, Power ja Verkkokauppa.com, joista osa kertoo kuulokkeita löytyvän jo varastostakin heti toimitettavaksi.

FreeBuds 3 -kuulokkeiden suositushinta Suomessa on 179 euroa.

Huawei FreeBuds 3 -kuulokkeiden uusi punainen väri.
Huawei FreeBuds 3 -kuulokkeiden uusi punainen väri.

Erikoisuutena Huawein FreeBuds 3 -kuulokkeissa on aktiivinen vastamelutoiminto, joka suodattaa ympäristön ääniä. Kuulokkeiden ääni myös simuloi korvakäytävää ja melunvaimennuksen taajuus ja intensiivisyys mukautetaan erimuotoisiin korvakäytäviin sopiviksi.

Lue tästä myös aiempi arvostelumme Huawei FreeBuds 3 -kuulokkeista!

Markkinoilla on myös muita täyslangattomia nappikuulokkeita aktiivisella taustamelun vaimennuksella, muun muassa Applelta ja Sonylta. Niistä poiketen Huawei-kuulokkeissa ei käytetä silikonikumisovittimia, vaan kuulokkeet ovat perinteisempää avoimempaa kuulokemallia..

FreeBuds 3 -kuulokkeiden säilytys- ja latauskotelo on muodoltaan pyöreä. Kotelon akun lataaminen onnistuu myös langattomasti (Qi) langattomalla latausalustalla tai älypuhelimen takapinnan päällä, esimerkiksi valituissa ominaisuutta tukevissa Huawein puhelimissa.

Ensimmäisinä Huawein kuulokkeina FreeBuds 3:t on varustettu Huawein uudella Kirin A1 -piirillä, jonka Huawei on kertonut takaavan yksinkertaisen ja vakaan yhteyden, alhaisen viiveen ja tehokkaan melunvaimennuksen. Äänentoiston osalta kuulokkeet on varustettu 14 millimetrin ajureilla.

Kuulokkeiden akunkesto on neljä tuntia ja latauskotelon kanssa yhteensä 20 tuntia.

Kuulokkeissa voi käyttää kosketuseleitä esimerkiksi musiikintoiston hallinnointia ja puheluihin vastaamista varten. Kuulokkeet tukevat ensimmäisinä täyslangattomina kuulokkeina Bluetooth 5.1 -standardia, ja koteloineen kuulokkeet painavat yhteensä vain vajaat 60 grammaa.

Huawei FreeBuds 3 -kuulokkeiden eri värivaihtoehdot.
Huawei FreeBuds 3 -kuulokkeiden eri värivaihtoehdot.