Honor MagicWatch 2 päivittyy lisäominaisuuksilla – uusia rannekkeita myös tulossa

Honor MagicWatch 2 saa maaliskuussa uusia ominaisuuksia muun muassa treenaamisen tueksi. Kellolle on luvassa myös liuta uusia rannekkeita, jotka esiteltiin virallisesti tänään.

Honorin MagicWatch 2 -älykellolle maaliskuun lopussa tuotava päivitys parantaa veren happipitoisuuden (SpO2) mittausta harjoittelun aikana. Samalla kello saa tuen myös kuukautiskierron seuraamiselle. Molemmat uudet ominaisuudet julkaistaan samalla päivityksellä sekä Honor MagicWatch 2:n 42 että 46 millimetrin versioille.

Huhtikuussa MagicWatch 2 saa seitsemän uutta ranneketta, joista kaksi on nahkaisia ja viisi fluoroelastomeerisiä. Nahkaisia vaihtoehtoja ovat vihreänsävyinen Wonderland Green ja purppuranpunainen Wizard Purple. Fluoroelastomeeristä valmistettuja rannekevaihtoehtoja ovat kellertävänpirteä Daylight Yellow, vihertävä Olive Green, sinisen sävyjä korostava Sky Blue, violetti Lilac Purple ja vaaleanpunaista ja mustaa yhdistävä Camelia Pink.

Kaikki uudet EasyFit-rannekkeet julkaistaan sekä 42 että 46 millimetrin MagicWatch 2:lle. Hintatiedot sekä tarkempi saatavuusaikataulu tarkentuvat myöhemmin.