Kuva: Tällainen on Googlen uusi logo

Google on julkaissut uuden version logostaan. Uusi logo on aiempaakin tasaisempi ilman varjoja ja myös väreiltään vahvempi. Samalla ensimmäistä kertaa pitkään aikaan logossa käytettävä kirjasintyyppi on vaihtunut, myöskin yksinkertaisempaan ja pelkistetympään suuntaan.Uuden logon kirjasintyyppi on pääteviivaton (sans serif).

Google kertoi aiemmin tänä kesänä järjestäytyvänsä yhtiönä uudelleen niin, että Googlesta tulee yksi yläpuolelle nousevan Alphabet-hallintayhtiön osista samalla, kun muita aiemmin Googlen toimintoja siirtyy itsenäisemmiksi erilleenGooglesta Alphabetin muiksi osiksi. Uusi Google-logo on Alphabetin kanssa samoilla linjoilla tyyliltään.

Alta löytyvällä videolla esitellään Google-logon kehittymistä yhtiön alkutaipaleelta viime vuosituhannen puolelta tähän päivään. Googlen mukaan sen uusi logo soveltuu paremmin nykyiseen monimuotoiseen ja mobiiliin maailmaan. Se yhdistää yksinkertaisuutta, selkeyttä, värikkyyttä ja ystävällisyyttä, kertoo Google.

Mitä mieltä olet? Onko uusi Googlen logo aiempaa tyylikkäämpi? Hyvä vai huono? Kommentoi alla!

Google uudistaa visuaalista ilmettään myös logon ohella muutenkin. Uuden logon värimaailma tulee laajenemaan myös muuhun käyttöön.