Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Garmin julkisti neljä Fenix 6 -sarjan sporttikelloa – yksi toimii osin aurinkovoimalla

Garmin on esitellyt neljä uutta Fenix 6 -sarjan sporttikelloa, joista yksi toimii osin aurinkovoimalla. Kellojen nimet ovat Fenix 6, Fenix 6S, Fenix 6X ja Fenix 6X Pro Solar. Kolme ensiksi mainittua ovat jatkoa Garminin vuonna 2017 esittelemälle Fenix 5 -sarjalle ja viimeksi mainittu Fenix 6X Pro Solar on Garminin ensimmäinen aurinkovoimalla toimiva sporttikello.

Kuten kellojen nimistä voi päätellä on Fenix 6 uuden kellosarjan perusmalli, siinä missä Fenix 6S tarjoaa astetta pienemmän vaihtoehdon. Fenix 6X on puolestaan perusmallia suurempi ja tehokkaampi malli, joskin kokoerot kellojen välillä ovat maltilliset. Näytön osalta Fenix 6S sisältää 1,2 tuuman näytön, Fenix 6 1,3 tuuman näytön ja Fenix 6X 1,4 tuuman näytön. Aurinkovoimalla toimiva Fenix 6X Pro kuuluu näytön koon osalta samaan kategoriaan Fenix 6X:n kanssa.

Teknisten ominaisuuksien puolesta kaikki Fenix-kellot on varustettu GPS-paikantimella, sykemittarilla ja unen seurannalla. Vaikka kyse ei ole varsinaisesti älykelloista, tukee Fenix 6 -sarja myös älypuhelinten ilmoituksia, joita voi tarkastella suoraan kellosta.

Garminin julkaisema traileri uusista Fenix 6 -kelloista ja kellojen ominaisuuksista on nähtävissä alta.