Facebookin uudella toiminnolla voi vihdoin helposti poistaa tai piilottaa kerralla useita vanhoja julkaisuja

Facebook on esitellyt tänään uuden palveluunsa tulevan toiminnon, joka mahdollistaa Facebook-julkaisujen helpon hallinnan, esimerkiksi arkistoinnin tai tuhoamisen – myös useampia julkaisuja kerrallaan valitsemalla.

Jatkossa Facebook-käyttäjät voivat myös esimerkiksi piilottaa julkaisut, joita eivät halua muiden näkevän mutta jotka he haluavat pitää itsellään tallessa.

Manage Activity -työkalulla voi myös suodattaa sisältöjä päivämäärien, merkittyjen henkilöiden ja sisältötyypin perusteella, ja valita tämän jälkeen hallinnoitavat julkaisut helposti tästä joukosta.

Aiemmin vanhojen Facebook-julkaisujen poistaminen on ollut hankalampaa: se on täytynyt tehdä käytännössä yksi kerrallaan.

Facebookin mukaan uusi toiminto tulee saataville osalle käyttäjistä Facebook-sovelluksessa jo tänään ja laajemmin tulevien viikkojen aikana.

Poistettavaksi uudessa toiminnossa merkittävät julkaisut siirtyvät vielä ”roskakoriin” 30 päiväksi ennen lopullista poistamista, jonka aikana ne voi vielä palauttaa tai vaihtoehtoisesti valita heti poistettavaksi.