Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Elisa Viihde Aitio ja Viaplay yhdistyvät Suomessa

Suoratoistopalvelujen valikoimassa tapahtuu merkittävä muutos Suomessa, kun Elisa Viihde Aitio ja Viaplay yhdistyvät syksyllä.

Uudessa Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelussa tulee olemaan Suomen laajin kotimainen ja pohjoismainen alkuperäissisältö, sekä kattava valikoima kansainvälisiä elokuvia, klassikkosarjoja ja lastenohjelmia.

Elisa ja Nordic Entertainment Group (NENT Group) kertovat sopineensa yhteistyöstä, jossa Elisa Viihteen Aition ja Viaplay Leffat & Sarjat -paketin sisällöt yhdistyvät Suomessa syksyllä 2020.

Asiakkaat saavat jo 30.6.2020 alkaen yhdellä 12,99 euron hinnalla sekä Elisa Viihde Aition että Viaplay Leffat & Sarjat -sisällöt nykyisistä palveluista. Myöhemmin tämän vuoden syksyn aikana palvelut yhdistyvät Elisa Viihde Viaplay -palveluksi, joka tarjoaa Elisa Viihteen huippusuositut alkuperäissarjat ja laajimman valikoiman kotimaisia elokuvia, sekä Viaplayn johtavan pohjoismaisen draamasisällön, kansainvälisiä elokuvia ja sarjoja sekä lastenohjelmia.

Yhteistyössä Elisa vastaa myynnistä, markkinoinnista ja asiakaspalvelusta, NENT Group teknologiasta ja analytiikasta. Molemmat osapuolet jatkavat panostuksia palvelun sisällöntuotantoon.

”Yhteistyössä NENT Groupin kanssa voimme tarjota suomalaisille ainutlaatuisen yhdistelmän huippulaatuista sisältöä, erityisesti kotimaisia ja pohjoismaisia alkuperäissarjoja. Yhdistetyn palvelun kattavat sisällöt sekä erinomainen hinta-laatusuhde kiinnostavat varmasti asiakkaita. Odotamme paljon yhteistyöltä ja tuomme Elisa Viihde Viaplayn nopeasti kasvavaan markkinaan loppuvuoden aikana”, kertoo Elisan toimitusjohtajaa Veli-Matti Mattila.

Elisa on yksi Suomen suurimpia kotimaisen draaman tuottajia, ja julkaissut jo 20 alkuperäissarjaa, joita on viety myös kansainväliseen levitykseen. Suosituimpia kansainväliseen levitykseen tehtyjä sarjoja ovat muun muassa Ivalo, Kaikki Synnit, Nyrkki ja Bullets. Elisa kertoo jatkavansa vahvaa panostustaan laadukkaaseen kotimaiseen draamatuotantoon ja elokuviin.

NENT Group julkaisee puolestaan tämän vuoden aikana Viaplayssa 30 alkuperäistuotantoa. NENT Groupin pitkäaikainen yhteistyö suurten Hollywood-studioiden sekä riippumattomien ja omien studioiden kanssa mahdollistaa Viaplayn kansainvälisten elokuvien, sarjojen ja lastenohjelmien sisällön nopean ja jatkuvan laajenemisen.

”Jatkamme suoratoistomarkkinan kehittämistä innovatiivisilla kumppanuuksilla. Elisa Viihde Viaplay tuo yhteen Pohjoismaiden johtavan suoratoistoyhtiön ja suomalaisen televiestinnän ja digitaalisten palveluiden edelläkävijän, mikä vie suoratoistopalvelut uudelle tasolle Suomessa. NENT Groupin ainutlaatuista sisältöä toteutetaan maailmanluokan teknisellä alustalla. Elisan asema suomalaisena markkinajohtajana ja pitkäaikainen fokus suomalaiseen sisältöön on tuottanut useita hittisarjoja. Elisa Viihde Viaplay on erinomainen yhdistelmä molempien vahvuuksia – suoratoistopalvelu, joka tarjoaa katsojille entistä vahvemman ja monipuolisemman sisällön, ja joka tulee puhuttelemaan koko Suomen markkinaa”, sanoo NENT Groupin toimitusjohtaja Anders Jensen.