Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Älypuhelinmyyntiä yritetään vauhdittaa nyt kaupanpäällisillä – valittujen OnePlus- ja Sony-puhelinmallien ostajille kuulokkeet kaupan päälle

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi tehdyt rajoitustoimenpiteet, ihmisten vähentynyt liikkuminen kaupoissa ja kuluttajien laskenut luottamus taloudelliseen tilanteeseen ja sen kehittymiseen ovat lyöneet merkittävän iskun myös älypuhelinmyyntiin.

Useat eri valmistajat pyrkivätkin nyt vauhdittamaan älypuhelintensa myyntiä kaupanpäällisillä.

Jo aiemmin kerroimme Samsungin tarjoavan Galaxy S20 -huippupuhelinten ostajille nyt kaupan päälle peräti 399 euron arvoisen Galaxy Watch Active2 -älykellon.

Muista valmistajista kuitenkin ainakin OnePlus ja Sony ovat myös aloittaneet omia tarjouksiaan.

OnePlus tarjoaa sen OnePlus 8 -älypuhelinmallin ostajille nyt 5. kesäkuuta asti voimassa olevassa kampanjassa kaupan päälle OnePlus Bullets Wireless Z -Bluetooth-kuulokkeet, joiden arvo on 49,90 euroa. Kuulokkeet julkistettiin OnePlus 8 -puhelinten rinnalla huhtikuun puolivälissä.

Bullets Wireless Z -kuulokkeet kaupan päälle OnePlus 8:n ostajille.
Bullets Wireless Z -kuulokkeet kaupan päälle OnePlus 8:n ostajille.

OnePlus 8:n hinnat ovat 699 euroa (8+128 Gt) ja 799 euroa (12+256 Gt) muistimääristä riippuen.

Sony puolestaan tarjoaa Xperia 5 -älypuhelimensa ostajille kaupan päälle Sony WH-H910N -vastamelukuulokkeet, joiden arvo on 199 euroa. Tarjous on voimassa 31. toukokuuta asti.

Sony Xperia 5:n yleinen myyntihinta on nyt 699 euroa. Hinta on laskenut 100 eurolla verrattuna puhelimen myyntiintulon yhteydessä ilmoitettuun 799 euron suositushintaan.

OnePlussan ja Sonyn kuuloketarjoukset ovat voimassa useammilla jälleenmyyjillä mutta tarjouksen olemassa olo kullakin jälleenmyyjällä kannattaa varmistaa ennen tilauksen tekemistä.

WH-910N-vastamelukuulokkeet kaupan päälle Sony Xperia 5:n ostajille.
WH-910N-vastamelukuulokkeet kaupan päälle Sony Xperia 5:n ostajille.