Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Polar V800 on Polarin tuorein uutuus teräsmiehille

Polar on julkistanut uusimman harjoitustietokoneensa. Polar V800 mittaa sykkeen lisäksi muun muassa kaiken päivittäisen aktiivisuuden. Lisäksi se on varustettu integroidulla GPS:lla.

V800 tukee useita urheilulajeja juoksusta pyöräilyyn ja uintiin sekä hiihtoon ja triathloniin. Se mittaa sykkeen myös vedessä.

Laitteessa voi muokata oman profiilin eri lajeille, ja lajia voi vaihtaa saumattomasti harjoituksen aikana. Aktiivisuuden mittaus ympäri vuorokauden yhdistettynä harjoituskuormitukseen kertoo todellisen palautumiseen tarvittavan ajan suoraan rannelaitteeseen.

Polar V800 sisältää muun muassa kehon seurantaan ja suoritukseen liittyviä ominaisuuksia kuten neljän viikon harjoitusnäkymän, korkeustiedolla varustetun juoksuindeksin, kompassin, reittiopastuksen ja lihasvoimaa mittaavan hyppytestin.

Kehon rasitus- ja ylikuormitustilaa mittaavat ortostaattinen testi ja RR-tallennus.

Harjoitustiedot voi synkronoida Polar Flow -mobiilisovellukseen Bluetooth Smart -teknologialla ja verkkopalveluun laitteen mukana tulevalla USB-kaapelilla.

Polar V800 tulee saataville mustan värisenä huhtikuussa ja sinisenä kesäkuussa. Suositushinta on 400 euroa. Sykesensorin kanssa hinta on 450 euroa.