Razer julkisti aktiivisella taustamelun vaimennuksella varustetut Opus-kuulokkeet

Aiemmin lähinnä pelaajille suunnatuista laitteista tunnettu Razer on julkistanut sankakuulokkeet. Razer Opus -kuulokkeissa on laadukas äänentoisto ja aktiivinen taustamelun vaimennus.

Razer Opus -kuulokkeet tarjoavat valmistajansa mukaan täyteläisen äänenlaadun. Kuulokkeet ovat ansainneet THX-sertifikaatin, minkä lisäksi ne tukevat useita äänikoodekkeja (AAC, APTX, A2DP, AVRCP, HFP). Kuulokkeissa on 40 millimetrin kaiutinelementit, joiden tulisi tarjota myös hyvät bassot.

Aktiivinen taustamelutoiminto on toteutettu neljällä kummankin kuulokeosan sisältämällä mikrofonilla. Kuulokkeet osaavat myös automaattisesti tauottaa ja jatkaa toistoa, kun ne asettaa korville tai riisuu ne pois päästä. Razer Opus -kuulokkeet voi myös taittaa kokoon tilan säästämiseksi.

Mukana toimitetaan myös kuljetuskotelo.
Mukana toimitetaan myös kuljetuskotelo.

Kuulokkeet yhdistetään älypuhelimeen joko Bluetooth 4.2 -yhteydellä tai 3,5 millimetrin kuulokekaapelilla. Käyttöajaksi lupaillaan yhdellä latauksella noin 25 tuntia taustamelutoiminto aktivoituna tai hieman enemmän ilman toimintoa.

Razer Opus -kuulokkeiden kuuloketyynyt on valmistettu tekonahasta itse kuulokkeiden ollessa muuten muoviset. Kuulokkeet ovat nyt tilattavissa Razerin verkkokaupasta 209,99 euron hintaan. Värivaihtoehtoja ovat musta ja sininen.

Myyntipakkauksessa toimitetaan kuulokkeiden lisäksi kuljetuskotelo, 3,5 millimetrin kaapeli, USB-C-kaapeli lataamista varten ja USB-C-USB-A-adapteri.