Garmin esitteli Star Wars -teemaiset Legacy Saga -älykellot

Garmin on julkistanut kaksi Star Wars -teemaista älykelloa. Tähtien sodan sankarit Rey ja Darth Vader ovat kumpikin saaneet oman Legacy Saga -nimikkokellonsa, jotka poikkeavat toisistaan ominaisuuksiltaan.

Legacy Saga -kellot ovat sisältämiään kellotauluja myöten kyllästettyjä Star Wars -teemalla. Vaalean Rey-kellon taustaa koristaa lisäksi jedisoturien Nothing’s impossible -lainaus (Mikään ei ole mahdotonta), kun taas mustassa Darth Vader -kellossa tekstiksi on valittu Rule the galaxy (Hallitse galaksia).

Rey on uutuuksista pienempi.
Rey on uutuuksista pienempi.

Rey on uutuuksista pienempi ja sisältää 1,1-tuumaisen näytön (218 x 218 pikseliä) ja 18 millimetrin rannehihnan ollen paksuudeltaan 12,7-millimetrinen. Akun sanotaan kestävän älykellokäytössä seitsemän vuorokautta ja GPS päällä viitisen tuntia, ja kellotaulu painaa 40 grammaa.

Darth Vaderin nimikkotiuku taas on rahtusen kookkaampi.
Darth Vaderin nimikkotiuku taas on rahtusen kookkaampi.

Darth Vaderissa on 1,3 tuuman näyttö (260 x 260 pikseliä), 22 millimetrin rannehihna ja kahdeksan vuorokauden tai noin kuuden tunnin akkukesto käyttötavasta riippuen. Kellotaulu painaa 50,5 grammaa ja on 12,8 millimetrin paksuinen.

Mainittuja eroavaisuuksia lukuun ottamatta kellot ovat yhteneväisiä. Molemmat tukevat Garminin monipuolisia harjoiteominaisuuksia, ilmoituksia, navigointia ja muita älykellolta odotettavia perusominaisuuksia. Myös oheissovellus Garmin Connect on saamassa Legacy Saga -kellojen kunniaksi uuden ilmeen, ja pian sitäkin koristaa Tähtien sota -teema.

Garmin Connect -älypuhelinsovellus ja Tähtien sota -teema.
Garmin Connect -älypuhelinsovellus ja Tähtien sota -teema.

Legacy Saga Rey ja Legacy Saga Darth Vader julkaistaan Garminin mukaan vuoden 2019 viimeisen neljänneksen aikana. Molemmat kellot maksavat 429 euroa, ja lisätietoja on saatavilla Garminin Suomen verkkokaupasta.