Canon julkaisi automaattisen Power Shot PX -kameran

Power Shot PX -kameraa voi käyttää esimerkiksi automaattisena perhejuhlien ja lapsiperhearjen tallentajana.

Canonin Power Shot PX on automaattinen 11,7 megapixelin kamera, joka on tarkoitettu kotikäyttöön. Kamera antaa mahdollisuuden kuvata esimerkiksi perheen yhteistä aikaa ilman, että yhden täytyy olla itse kuvaamassa. Kamera osaa kuvata automaattisesti kasvotunnistuksen perusteella tai ääniohjauksen perusteella.

Kamera osaa kuvata valokuvia ja videoita. Laitteen hallinta onnistuu äänikomentojen lisäksi älypuhelimen kautta. Ryhmäkuvatilanteissa kamera osaa tunnistaa automaattisesti sopivat ilmeet ja ajottaa kuvat oikein. Ääniohjauksen komento on ”Hello Pixie”.

Kameran kennossa on 19–57 millimetrin polttoväli, panorointi- ja kallistustoiminto ja zoomausmahdollisuus. Panorointi kattaa 340 asteen alueen ja kallistus 110 astetta. Älypuhelimeen ja muihin laitteisiin luotava yhteys onnistuu Bluetoothilla tai Wi-Fi -yhteyden yli.

Kameran pohjalla on todennäköisesti esimerkiksi tapahtumakuvaukseen paljon käytettyjen PTZ-kameroiden teknologia, sillä sen kanssa käytetään samaa Canonin Connect-sovellusta.

Canon Power Shot PX tulee myyntiin joulukuussa 499 euron suositushintaan.

Seuraa Teknavia sosiaalisessa mediassa! Löydät meidät Facebookista, InstagramistaTwitteristä ja YouTubesta.

Lue myös:
Testi: Canon EOS M50 Mark II: Sisällöntuottajan linkkuveitsi
Canon Power Shot Zoom: Nätimpiä luontokuvia zoomilla
Pikatestissä Canonin uudet peilittömät järkkärit – helppoa ja laadukasta kuvaamista
Epson EcoTank – säästeliäs tulostin kotiin tai konttorille