Applelta uudet Beats Solo Pro -vastamelukuulokkeet – ennakkotilattavissa jo 299,95 eurolla

Tänään Googlen suurena laitejulkistuspäivänä oman uutuutensa esitteli myös Apple, joka julkisti uudet Solo Pro -on-ear-kuulokkeet Beats-brändinsä alla.

Beats Solo Pro -kuulokkeet ovat ensimmäinen uusi julkistus Solo-sarjassa sitten sen jälkeen, kun Apple osti Beatsin vuonna 2014.

Beeats Solo Pro -kuulokkeissa on aktiivinen vastamelutoiminto sekä tuki kädet vapaana toimivalle Hei Siri -komennolle ja iOS 13 -käyttöjärjestelmäversioon tulevalle äänenjaolle yhdestä laitteesta kaksiin kuulokkeisiin.

Beats Solo Pro -kuulokkeet kytkeytyvät automaattisesti päälle, kun ne taitetaan auki, ja vastaavasti sammuvat kiinni taitettaessa. Sisuksissa on sama H1-piiri kuin Applen toisen sukupolven AirPods-kuulokkeissa sekä Powerbeats Pro -kuulokkeissa.

Aktiivista vastamelutoimintoa Beats Solo Pro -kuulokkeissa täydentää uusi Transparency-toiminto, joka toistaa haluttaessa kuulokkeissa mikrofonien keräämiä ympäristön ääniä. ”Mukautuva taustamelun vaimennus (Pure ANC) tarjoaa sinulle täysin mukaansatempaavan äänen avulla omaa tilaa, jolloin voit keskittyä luovuuteen, kun taas Transparency-tilaa käyttäen voit myös havainnoida ympäristöäsi”, kertoo Apple.

Akunkestoksi Beats Solo Pro -kuulokkeille luvataan 22 tuntia vastamelu- tai Transparency-toiminnolla ja ilman sitä 40 tuntia. Lataus onnistuu Lightning-liitännän kautta. Lyhyt 10 minuutin lataus tuo kuulokkeille jo 3 tuntia käyttöaikaa. Kuulokkeiden Bluetooth-yhteys edustaa luokkaa 1, ja on sen ansiosta toimintavarmempi ja kantomatkaltaan pidempi.

Kuulokkeissa on kaksi suuntaavaa mikrofonia sekä kiihtyvyysanturi, joka auttaa myös selkeän puheäänen tallentamisessa.

Beats Solo Pro -kuulokkeiden suositushinta on 299,95 euroa ja ne ovat jo ennakkotilattavissa Applen omasta verkkokaupasta. Värivaihtoehtoja on kuusi erilaista. Toimitukset alkavat 30. lokakuuta.