Uusi vaihtoautojen verkkokauppa – ei lainkaan perinteistä myymälää

VV-Auto on avannut uuden täysin digitaalisen vaihtoautojen verkkokaupan. Liike toimii pelkästään verkossa, eikä sillä siis ole lainkaan perinteistä myymälää, toisin kuin viime vuonna toimintansa aloittaneella autoverkkokauppa.comilla.

VV-Auto tunnetaan Audi-, Seat- ja Volkswagen henkilöautojen maahantuojana. Sen lisäksi VV-Autolla on omat jälleenmyyntiliikkeet pääkaupunkiseudulla sekä Turussa. Nyt VV-Auto laajentaa vaihtoautokauppaa verkon puolelle. Nimellä Caara kulkevalla verkkokaupalla ei ole lainkaan perinteistä myymälää, vaan esimerkiksi koeajoa halutessaan auto toimitetaan asiakkaalle kotiin. Toistaiseksi koeajopalvelu on käytettävissä vain pääkaupunkiseudulla.

Caara ostaa ja myy kaikkia automerkkejä. Myynnissä olevat autot kulkevat Caaran oman keskusvaraston kautta, missä autot tarkastetaan, pestään ja valokuvataan. Kaikille autoille annetaan 12 kuukauden tai 20 000 kilometrin takuu, ja verkkokauppaan sisältyy normaali 14 vuorokauden palautusoikeus.

Myyjään asiakas voi olla yhteydessä verkkokaupan livechatin välityksellä, tai perinteisesti puhelimitse ja sähköpostilla. Myös mahdollisen vaihtoauton tiedot ja kuvat liikkuvaat sähköisesti. Mahdollisen koeajon yhteyteen voidaan myös yhdistää vaihtoauton arviointi.