Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tänään tv:ssä: Sipe Santapukki antaa kyydit Apulannan keikka-autolla: "Pianisti unohtui huoltoasemalle"

Teknavin 14. tv-kauden päätösjaksossa (ma 6.11 klo 22.35 MTV3) testataan uusi BMW X3 -katumaasturi, koeajetaan yksi ohjelmahistorian tehokkaimmista menopeleistä ja selvitetään, minkälainen kuski on vieraaksi saapuva Sipe Santapukki.

Rock-bändien keikkabussit ovat salaperäisiä paikkoja, joista liikkuu värikkäitä tarinoita. Teknavin juontaja Joanna Kuvaja hyppää Sipe Santapukin kyytiin ja selvittää, minkälaisia sattumuksia on tapahtunut Apulannan keikkamatkoilla.

– Kerran unohdimme pianistin jonnekin Pihtiputaan huoltoasemalle. Sen ilme oli kyllä näkemisen arvoinen, Sipe nauraa.

Yhtyeen matkat taittuvat nykyään keikkabussin sijaan muun muassa mikroaaltouunilla ja jääkaapilla varustetulla Volkswagen Crafterin retkeilyautoversiolla.

– Keikkabussit alkavat olla 80-luvun jäänne, tää on nykyaikaa. Ja kun keikkailu on periaatteessa retkeilyä, niin tämä on oikein passeli siihen, Sipe kertoo.

Rallilegenda Markku Alénin kultaisissa käsissä nähdään kauden tehokkain menopeli, 1150-hevosvoimainen MANin ratakuorma-auto, ja Risto Virtasen testissä on BMW:n uudistunut katumaasturi X3.

Teknavin 14. tuotantokauden päätösjakso esitetään ma 6.11. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinta su 19.11. klo 13.00 MTV3. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.