Tänään tv:ssä: Markku Alén & Ford Focus RS, testissä VW Amarok ja iPhone 7 Plus

Teknavin 12. kauden 7. jaksossa (la 12.11. klo 18.25 MTV3) driftaillaan Ford Focus RS:llä, testataan Volkswagen Amarok ja selvitetään, mitä uutta tarjoaa Applen tuore iPhone 7 Plus.

Teknavin tehoduo harvoin kiinnostuu alle 500-hevosvoimaisista menopeleistä, mutta poikkeuksiakin löytyy – ainakin jos autosta löytyy oma ajomoodi driftaukseen. Ohjelmassa selviää, miten kaikkien aikojen tehokkain Ford Focus RS taipuu Markku Alénin kultaisissa käsissä.

– Mitäs tähän sanot? On tää aika erikoista, Alén nauraa viedessään autoa sivuluisussa Alastaron moottoriradalla.

Volkswagen lisäsi tehoa pickupin pellin alle. Risto Virtanen testaa tällä kertaa uuden Volkwagen Amarokin etenemiskyvyn maastossa ja radalla.

Ei syksyä ilman uutta iPhonea, se on tullut viime vuosina selväksi. Teknavin elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen selvittää, jatkaako uusin versio maailman myydyimmän älypuhelinmallin menestystarinaa ja onko sen kamera niin hyvä kuin Apple itse väittää.

Teknavin 12. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla. Ensiesitys keskiviikkoisin klo 22.45 ja pikauusinta lauantaisin klo 18.00 MTV3:lla. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.