Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tänään tv:ssä: Markku Alén & Ferrarin näkemys perheautosta: V12-moottori, neliveto ja 680 hevosvoimaa

Teknavin 13. kauden toisessa jaksossa (Ma 20.3. klo 22.35 MTV3) koeajetaan itse ajava auto, testataan Mazda6:n nelivetoversio ja päästellään Maranellon mutkateilla Ferrarin uudella GTC4 Lussolla.

Teknavin vauhtikaksikko, rallilegenda Markku Alén ja toimittaja Marko Terva-aho, jatkaa superautoseikkailuaan Italiassa. Huippuharvinaisten ja -kalliiden klassikko-Ferrarien jälkeen kaksikko saa alleen Ferrari-malliston tuoreinta kalustoa. Vauhtikäsittelyssä on Ferrari GTC4 Lusso, jonka kehitystyössä on myös Markku Alénin kädenjälki.

Vuonna 2015 testasin tätä Ruotsin Arjeplogissa, ja seuraavana vuonna tää esiteltiin sitten Geneven autonäyttelyssä, Alén paljastaa koeajon lomassa.

–Tän kanssa lähdetään hiihtoreissuille viikonloppuisin, ja tänne saa sukset ja golfbägin kyytiin. Tää on niin sanottu family-Ferrari.

Risto Virtasen testissä on tällä kertaa Mazda6:n nelivetoversio. Lisäksi jaksossa selvitetään, miksi autonvalmistajat ovat vallanneet maailman suurimmat elektroniikkamessut, ja miten itse ajavalla autolla pärjää Las Vegasin ruuhkissa.

Teknavin 13. tuotantokauden toinen jakso esitetään maanantaina 20.3. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat sunnuntaina 26.3. klo 15.25 MTV3:lla ja klo 00.25 SUBilla. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.