Suomalaisosaaminen vahvistuu rallimaailmassa

Tommi Mäkinen Racing Oy ilmoitti heti Ruotsin rallin voiton jälkeen yhtiön sisäisistä muutoksista. BMW Suomen toimitusjohtajana vuodesta 2013 toiminut varatuomari Mia Miettinen, 44, on nimitetty Tommi Mäkinen Racing Oy:n varatoimitusjohtajaksi 15.3.2017 alkaen.

Miettinen tulee keskittymään liiketoiminnan kehittämiseen, strategiseen suunnitteluun ja lakiasioihin. Hänen taustansa autoalan markkinoinnissa ja brändin rakentamisessa uskotaan vahvistavan etenkin kansainvälistä liiketoimintaa.

– Minulle tämä oli ammatillisesti ainutkertainen tilaisuus, johon en voinut olla tarttumatta. Rakastan autoja, ralli on ollut aina lähellä sydäntäni ja nyt pääsen toteuttamaan osaamistani ralliin liittyvän liiketoiminnan ylimmällä mahdollisella tasolla, kertoo Miettinen.

Tommi Mäkinen Racing Oy on aloittanut toimintansa vuonna 2003 nelinkertaisen ralliautoilun maailmanmestari Tommi Mäkisen johdolla ja omistuksessa. Yhtiö työllistää kaikkiaan noin 120 henkilöä.

Samalla BMW Group Suomi ilmoitti, että uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 15.3.2017 alkaen ruotsalainen Christer Stahl. Stahl on toiminut aiemmin BMW Ruotsin toimitusjohtajana sekä viimeiset neljä vuotta MINI Northern Europen vastaavana johtajana.

BMW Suomen toimitusjohtaja Mia Miettinen aloittaa Tommi Mäkinen Racing Oy:n uutena varatoimitusjohtajana.

Kuvat: Teknavi ja Tommi Mäkinen Racing Oy